Calculator de birou Canon LS-123K, 12 digits, roz

LS-123K este primul calculator din noua serie K de la Canon. Caracteristicile sale utile sunt completate de o selectie de cinci culori vii cu finisaje de metal care infrumuseteaza decorul interior al casei sau biroului dvs. Beneficii • Fabricat partial din materiale reciclate provenite de la produse Canon • Selectie de cinci culori vii cu finisaj metalic • Design versatil care va completeaza casa sau mediul de lucru • Afisaj cu 12 cifre, de mari dimensiuni cu functie pe

Descriere - Calculator de birou Canon LS-123K, 12 digits, roz

LS-123K este primul calculator din noua serie K de la Canon. Caracteristicile sale utile sunt completate de o selectie de cinci culori vii cu finisaje de metal care infrumuseteaza decorul interior al casei sau biroului dvs.

Beneficii

• Fabricat partial din materiale reciclate provenite de la produse Canon
• Selectie de cinci culori vii cu finisaj metalic
• Design versatil care va completeaza casa sau mediul de lucru
• Afisaj cu 12 cifre, de mari dimensiuni cu functie pentru calcule fiscale
• Alimentare dubla

Design inteligent si modern
LS-123K este primul din seria K de mini-calculatoare de birou de la Canon, care aduc un aspect de calitate superioara casei sau biroului dvs. Alegeti dintre cele cinci variante de culori vii – albastru, roz, portocaliu, verde sau, doar pentru 2015, galben in editie limitata. Fiecare model este disponibil cu un finisaj metalic care le completeaza designul modern.

Functii practice
Afisajul LCD de mari dimensiuni, cu 12 cifre si functiile intuitive fac calculatoarele din seria LS-123K usor de utilizat acasa si la birou. Butoanele dedicate pentru a adauga sau scadea impozite si functia de total general pentru memorie fac aceste calculatoare practice, dar si placute din punct de vedere vizual.

Conceptie durabila
Fabricat partial din materiale reciclate provenite de la produse Canon, LS-123K vine in sprijinul sustenabilitatii si ajuta la conservarea resurselor naturale limitate.

Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Calculator de birou Canon LS-123K, 12 digits, roz de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Calculator de birou Canon LS-123K, 12 digits, roz sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.