Kit pentru Cultivare Chives (Arpagic) cu Foarfeca - GRI INCHIS

Kit-ul contine:GhiveciSeminte de Chives 100% naturaleFoarfeca cu 3 lame pentru plante aromaticeSacul

Descriere - Buzzy Seeds Kit pentru Cultivare Chives (Arpagic) cu Foarfeca - GRI INCHISKit-ul contine:
Ghiveci
Seminte de Chives 100% naturale
Foarfeca cu 3 lame pentru plante aromatice
Saculet cu pamant

Instructiuni de cultivare:
Pentru a asigura un drenaj corespunzator, inainte de a introduce pamantul, asezati cateva pietre pe fundul ghiveciului, dupa care turnati pamantul in ghiveci, lasand aproximativ 10% deoparte. Presarati bine semintele pe toata suprafata ghiveciului si acoperiti cu restul de pamant, ce a fost lasat deoparte si apasati usor pentru a se fixa. Udati pamantul si asezati ghiveciul intr-un loc luminat si caldut al casei (la aproximativ 20C).
Pentru a evita uscarea excesiva a pamantului, acoperiti ghiveciul cu folie alimentara. Se uda regulat, insa fara exces, atat cat sa se mentina umiditatea pamantului.
Cand primele plante incep sa apara, puteti indeparta folia alimentara. Cand plantele ajung la 5-6cm inaltime, acestea trebuie rarite, pentru a lasa doar 2 plante sa se dezvolte (le alegeti pe cele mai puternice). 
Plantele scoase pot fi replantate in alte ghivece.
Asezati ghiveiul afara de la jumatatea lunii mai.

 

Tara de origine: Olanda

Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Buzzy Seeds Kit pentru Cultivare Chives (Arpagic) cu Foarfeca - GRI INCHIS de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Buzzy Seeds Kit pentru Cultivare Chives (Arpagic) cu Foarfeca - GRI INCHIS sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.