Atellier Wearable Art Pandantiv din inox Magic Snow

Pret 79,00 lei

Descriere produs

Pssst! Știi că se apropie sărbătorile de iarnă, nu? Fie vorba între noi, nu sunt niciodată prea departe, ne despart întotdeauna doar câteva zile (maxim 365). Cum stai cu inspirația pentru cadouri?...  Așa ne gândeam și noi! Dar anul ăsta, Crăciunul nu ne va mai prinde nepregătiți, fiindcă avem un as în mânecă.

Pandantivul din inox Magic Snow, realizat manual și decorat cu fulgi delicați de nea din argilă polimerică și cristale, poate trece cu brio testul celor mai inspirate cadouri cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Ori poate vrei să ți-l oferi chiar tu, ca un răsfăț binemeritat de final de an, chiar în timp util cât să îți poată străluci la gât, cu ocazia petrecerii de Crăciun – fie ea organizată la firmă sau restrâns, în sânul familiei. 

Pregătit pentru a fi asortat cu orice ținută festivă, prin designul inedit, montura de calitate și strălucirea cristalelor Swarovski, pandantivul din inox Magic Snow merită să se regăsească sub bradul sau la gâtul oricărei iubitoare de frumos, în ajunul Crăciunului.

Garantăm că se potrivește de minune cu mirosul de portocală și strălucește încă și mai frumos în lumina caldă a sobei sau a șemineului.

 

1271