Amazon Boxa inteligenta cu ceas Echo Dot 4, Control Voce Alexa, Wi-Fi, Bluetooth, Alb

Boxa inteligenta cu ceas Amazon Echo Dot 4, Control Voce Alexa, Wi-Fi, Bluetooth, Alb  Cunoaste-l
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere - Amazon Boxa inteligenta cu ceas Echo Dot 4, Control Voce Alexa, Wi-Fi, Bluetooth, Alb

Boxa inteligenta cu ceas Amazon Echo Dot 4, Control Voce Alexa, Wi-Fi, Bluetooth, Alb
 

 
Cunoaste-l pe noul Echo Dot
Completati orice camera cu Alexa. Cel mai popular difuzor inteligent are un design elegant, compact, care se potriveste perfect spatiilor mici. Ofera voci clare si bas echilibrat pentru un sunet complet de care va puteti bucura oriunde in casa dvs.

 
Mai multa muzica in mai multe camere
Folositi-va vocea pentru a reda o melodie, un artist sau un gen prin Amazon Music, Apple Music, Spotify, Pandora si altele. Si cu muzica in mai multe camere, va puteti umple intreaga casa cu muzica, posturi de radio, podcast-uri si Audible folosind dispozitive Echo compatibile in diferite camere.

 

Alexa este gata sa te ajute
Faceti-va viata mai usoara acasa. Setati cronometrele, puneti intrebari, adaugati elemente la liste si creati evenimente si mementouri din calendar. Verificati traficul si vremea sau ascultati stirile. Accesati zeci de mii de abilitati Alexa, cum ar fi Headspace sau Sleep Sounds. Si fa totul cu doar vocea ta.


 
 Controlati-va casa
Gestionati dispozitivele de acasa inteligente compatibile utilizand vocea dvs. Porniti lampa inainte de a va ridica din pat, estompati luminile de pe canapea pentru a viziona un film sau porniti termostatul in timp ce va indepartati.


 
 Alexa Guard va poate ajuta sa va pastrati casa in siguranta 
Configurati gratuit Guard in aplicatia Alexa pentru a primi alerte mobile daca dispozitivul dvs. Echo detecteaza sunetul unei alarme de fum sau a sticlei care se sparge in timp ce sunteti departe.


 
 Ramaneti conectat si sincronizat 
Accesati instantaneu alte camere din casa dvs. sau faceti un anunt in fiecare camera care are un dispozitiv Echo compatibil. Spuneti tuturor ca cina este gata sau reamintiti-le copiilor ca este ora de culcare. De asemenea, puteti ramane in contact cu prietenii si familia cu apeluri hands-free.


 
 Concepute pentru a va proteja confidentialitatea 
Dispozitivele Alexa si Echo sunt construite cu mai multe straturi de protectie a confidentialitatii. Difuzoarele inteligente Echo au un buton de oprire a microfonului care deconecteaza electronic microfoanele. De asemenea, aveti control asupra inregistrarilor vocale si le puteti vizualiza, auzi sau sterge oricand.
 
Setare si utilizare usoare
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Amazon Boxa inteligenta cu ceas Echo Dot 4, Control Voce Alexa, Wi-Fi, Bluetooth, Alb de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Amazon Boxa inteligenta cu ceas Echo Dot 4, Control Voce Alexa, Wi-Fi, Bluetooth, Alb sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.