CATEGORII

pczone.ro - comentariiScrie un comentariu
08 May 2015
"Preturi "fluctuante""
review negativ , C J

Am dat comanda pentru o tastatura care era mentionata ca fiind pe stoc, 5 exemplare. Toate bune si frumoase, dupa comanda imi vine emailul de confirmare, stocul produsului scade la 4.
Mirat ca tergiverseaza telefonul de confirmare, ma loghez pe site-ul lor si ma uit la comenzi... comanda inca "in asteptare". Dau click din intamplare iarasi pe produs, si surpriza, pretul apare acum ca fiind de peste doua ori mai mare. Comanda inca neanulata, "in asteptare", in schimb stocul produsului devine iarasi 5.
Ca sa fie totul cat mai naucitor, dupa cateva ore produsul scade iar la pretul cu care l-am comandat (pretul la care apare listat si pe price.ro)...

Ma abtin inca sa recomand evitarea acestui magazin, dar fluctuatiile astea de pret mi se par cel putin dubioase, ca sa folosesc un eufemism. Probabil c-au sa-mi ignore comanda, pur si simplu (de-aceea a revenit stocul la nivelul initial) si asta fara sa catadicseasca macar sa ma anunte cumva. Si probabil c-au sa ignore toate comenzile la pretul "mic", onorandu-le insa cu amabilitate pe cele la pretul mare.
O sa revin cu o completare daca au sa-mi onoreze totusi comanda, dar ma indoiesc c-o sa se-ntample.

Raspunsuri (1)
C J
2015-05-09 11:34:34

Cei de la PCZone sunt niste adevarati scamatori. Dupa ce le-am trimis niste mailuri s-au indurat, in sfarsit, sa-mi anuleze comanda (evident fara nicio explicatie), iar produsul pe care il comandasem a "disparut" subit din oferta, ca sa apara misterios la un pret chiar si mai mare decat cel dublat, cu un cod usor schimbat (i-au mai adaugat doua litere). Bineinteles ca este vorba de exact acelasi produs, care este, "surprinzator", inca pe stoc.

Probabil ca fac parte din categoria teparilor care vor sa apara in listingurilor agregatorilor de preturi (cum este price.ro) cu oferte ceva mai bune (dar ireale), sa te momeasca sa-ti umpli cosul cu produse de la ei si sa genereze interes. Dupa care produsele cu preturi bune dispar subit, si ramai cu restul. In multe cazuri rezultatul contactului cu o asemenea firma este faptul ca-ti pierzi timpul si eventual te enervezi sau te mai simti si umilit, cand ii vezi cum isi bat joc si cum jongleaza cu preturile si cu comenzile, de parca tu ai fi un dobitoc care nu-si da seama ce stratageme folosesc ei. Nici nu vreau sa ma gandesc ce se va intampla daca se va ajunge la garantie. Va sfatuiesc sa-i evitati.

25 Jul 2011
"Un magazin pe care NU-l recomand..."
comentariu negativ , Victor Neacsu

Un magazin pe care nu-l recomand si care nu isi onoreaza comenzile cu scuze penibile gen...\"nu ati vazut dvs. stocul,de fapt era altceva...!\"...ce vorbesti Franz?!si atunci de ce mi-a venit confirmarea de procesare?!
Si cand vorbiti la telefon lasati acasa orice si vorbiti corect cu interlocutorul!
Din pacate sau fericire EMAG surclaseaza orice magazin de doi lei cum este PCZONE.
UN JOS hotarat!

12 Jul 2011
comentariu pozitiv , Andrei Croitor

Se pare ca am primit un mail cu o scurta explicatie insotita cu scuze care fiind in spam nu l-am vazut. In urma comentariului am primit si un telefon din partea firmei.

12 Jul 2011
"Nesimțire totală"
comentariu negativ , Andrei Croitor

Am făcut comandă la un produs care avea un pret extrem de avantajos (evident o greseala). In mod normal magazinele online isi onoreaza aceste greseli (de exemplu emag). pczone nu numai ca nu si-a onorat comanda, dar a trecut comanda pe "anulata" fara nici macar sa ma anunte, sa isi ceara scuze sau orice forma de comunicare. Nesimtire totala. Nu va recomand

17 May 2011
"imi place"
comentariu pozitiv , lukas magera

imi place acest produs recomand tuturor

1024.css [0px to 1024px]