marketonline.ro - comentariiScrie un comentariu
07 Oct 2019
"Evitati CEL/MarketOnline/Domo"
review negativ , Sergiu Voicu
  • puncte tari:Tepari

Eu am cumparat un produs defect de la ei si am vrut sa-l returnez a doua zi de unde l-am luat. Mi-au spus ca se poate returna doar prin curier. Nu raspund la telefon sau mesaje.

01 Dec 2018
"NU"
review negativ , Radu Radu

Nu recomand nici un magazin online de la Corsar Online SRL: domo.ro, dc-shop.ro, MarketOnline.ro, Azerty.ro, MediaDot.ro, cel.ro deoarece este acelasi personal. Am avut probleme cu comenzile(comanzi ceva si vine altceva) cu livrarea(cele mai multe comenzi nu se livreaza deloc).

09 Feb 2018
"NU NU NU recomand !!!"
review negativ , Ovidiu Ovi
  • puncte tari:Nici unul !
  • PUNCTE slabe:Toate : comunicare client , retur produs
  • CONCLUZII:Nu mai cumparati de la ei

Marketonline sau mai bine zis FARA marketing din partea celor de la CORSAR ONLINE SRL care detin si magazinele Domo , Cel.ro , markeonline si Dc-shop . Niste nesimtiti care nu se tin de cuvant . Am cumparat un produs , dupa care le-am cerut sa anuleze comanda dar ei tot au expediat produsul . Mi-au promis scris pe mail ca vor solicita returul produsului insa cand sa-l returnez nu au mai dorit acest lucru , desi doream sa cumpar in schimbul lui alt produs de 5 x mai scump . Halal strategie de marketing . Angajati care probabil in pauzele de la dat cu matura mai raspund si la care un mail . Va sfatuiesc sa va feriti de acesti nesimtiti japcari .

1024.css [0px to 1024px]