Leonardo Teleanu

Profil
Sex:Barbat
Inregistrare:2019-02-24
Prieteni:0
Review-uri:1


Activitate


Leonardo Teleanu a comentat un review scris de Leonardo Teleanu
Leonardo Teleanu a comentat un review scris de Leonardo Teleanu
Leonardo Teleanu a comentat un review scris de Leonardo Teleanu
Leonardo Teleanu a comentat un review scris de Leonardo Teleanu
24 Feb 2019
"nerespectare termen livrare"
review negativ , Leonardo Teleanu
  • PUNCTE slabe:nerespectare termen livrare

Am comandat monitorul G2590FX in data de 20.02.2019 cu ridicare din showroom doar pentru ca era mentionat faptul ca poate fi ridicat "poimaine, dupa 16:00", adica pe 22.02.2019, dupa 16:00. Mentionez ca nu am ales evomag ca aveau cel mai mic pret pentru ca nu este asa. Pret mai mic la acest produs au peste 4-5 magazine iar singurul motiv pentru care am ales evomag a fost termenul.

https://i.imgur.com/1dSRiVS.png

La comanda nu am renuntat si am schimbat ridicarea din showroom cu livrare la o adresa - asta daca tot nu si-au respectat termenul. Feedback-ul dat aici este un fel de semnal de alarma pentru a se renunta la metodele astea "lacome" de a agata clientii. Chiar daca acum am ales sa pastrez comanda si sa o finalizez cu evomag, urmatoarele comenzi le voi da la alti comercianti.

Leonardo Teleanu
2019-02-25 13:28:50

Eduard Serbu - comanda dvs. este in curs de livrare - 25.02.2019 / 10:29.

Eu: Sunam evomag sa solicitam si un awb ca na, produsul este in curs de livrare - 25.02.2019 - 13:10 (operatorul evomag: produsul nu a ajuns la noi. este inca la furnizor) :), dar bine ca primesc instructiuni de cum sa preiau coletul de la curier. cum sa ii verific integritatea. Mai bine va verificati voi integritatea si bagati raspunsuri cinstite la probleme create tot de voi. Bai... chiar atat de greu este sa fiti corecti. Ok... probleme la furnizor sau angajat care este prea ocupat cu altele si uita de unele comenzi. Dar spune ca livrarea are modificari la livrare. Nu imi arunca "in curs de livrare" cand tu nici macar nu ai pus mana pe produs.
Cum asteptam eu azi produsul. Cum m-am dus eu pana la banca sa scot banii de pe card pentru a plati monitorul. Ca na... daca primul termen cu ridicare din showroom si plata cu cardul nu l-ati vrut, acum stam sa mergem pe la banci sa scoatem bani.

Trist.

Radulescu Catalin
2019-11-02 22:25:24

Eu mam dus sa-mi asambleze un sistem, vai de mine ce am patit, mi-au indoit pinii de la placa de baza, unul rupt si nu au recunoscut nimic.
Ba te pun sa semnezei de la inceput ca produsele sunt la mana a doua si defecte, ca sa aibe scuze. Evitati acest magazin pe cat posibil.
Dupa aceea se mira cei care concureaza cu Emag, Evomag, Cel.ro si celelalte magazine de ce lumea prefera acel conglomerat emag.
Putine magazine de IT mai sunt ca lumea, toti pusi pe japca!
Dar evomag sunt jale si cu preturi mari!

1024.css [0px to 1024px]