Accesorii
    Accesorii ingrijire personala
    FILTRE
  • Producator
    Beurer 79GIMA 50Omron 41Laica 32Koch 20  toate...
  • Pret

  • Sugestiile meleAparate de masura Microlife (5)

Rank
Producator
Model
Evolutie pret
Pret produs
Microlife AG1-20

Microlife AG1-20

Cod: AG1-20Trusa continand un tensiometru aneroid standard si un stetoscop single-head. Ofera fiabilitate si precizie la un pret economic. Prevazut cu un manometru modern fara stift de oprire, para ergonomica si manseta rezisten
Microlife BP 3AG1

Microlife BP 3AG1

Cod: BP3AG1Tensiometru electronic automat - pentru brat/ Operare printr-o singura apasare/ Masurare fuzzy logic/ Masurarea tensiunii arteriale si a pulsului/ Umflare si dezumflare toatal automata/ Memorie/ Error Code/ Inchidere
Microlife BP A1 Easy

Microlife BP A1 Easy

Tensiometru brat BP A1 Easy Microlife, digital, 3G, de ultima generatie. Recomandat pentru persoanele care isi doresc un tensiometru de brat portabil, precis, usor de utilizat si la un pret economic. Specificatii:
Microlife BP A2 Basic, digital, 3G

Microlife BP A2 Basic, digital, 3G

Tensiometru brat BP A2 Basic Microlife, digital, 3G. Recomandat pentru persoanele care isi doresc un tensiometru de brat modern, precis, prevazut cu functii multiple si avand un raport calitate/pret excelent.
Microlife Termometru suzeta MT 1751

Microlife Termometru suzeta MT 1751

Termometru suzeta Microlife, 1 masurare, ecran Lcd, rezistent la apa. Este creat special pentru sugari si copii mici, asigura o stare de confort in timpul masurarii temperaturii chiar si in timpul somnului.

1024.css [0px to 1024px]