hifistore.ro - comentariiScrie un comentariu
05 Sep 2018
"revin cu dovada"
review negativ , Cristi Dem
  • puncte tari:or fi eu nu le stiu
  • PUNCTE slabe:mincinosi, creaza confuzie in mediul online
  • CONCLUZII:deruteaza clientii

cum e posibil in anul 2018 un produs pe site dat ca indisponibil apare cu mesajul "contactati-ne pt. un pret" adica daca te intereseaza produsul se poate aduce dar cu un pret discutabil, care se stabileste la telefon....parca ar fi furat de undeva. eventual dupa ce se agreeaza un pret se schimba in ultimul moment.
Acesti neseriosi m-au dus si pe mine cu vorba vezi recenzia anterioara. acum aveti aici si dovada:

https://www.hifistore.ro/panasonic-led-smart-165-cm-tx-65exx789-4k-pro-hdr-3d.html

La fel si produsul TX-58exx789 si altele. Ca la piata de peste, pretul se discuta, doar ca in acest caz la telefon31 Jul 2018
"aceleasi metehne si dupa 2 ani"
review negativ , Cristi Dem
  • puncte tari:nu am avut placerea sa le cunosc
  • PUNCTE slabe:neseriosi, chiar dupa contact telefonic
  • CONCLUZII:nu va bazati pe ei

Esti interesat de un produs, incantat de pret, telefonezi, primesti raspuns ca produsul se aduce, doar sa trimiti comanda. O faci si in 5 min produsul dispare de pe site (mai nou), acu 2 ani era dat ca insisponibil. Surpiza! apare subit mai scump prin EMAG de la firma clona Av Digital (care n-are site).
AV DIGITAL si EXPERT AUDIO sunt doua firme inregistrate in locatii la 5min de mers pe jos una de alta, dar cu un singur site cu alt nume: hifistore.ro.
In final nu a fost tzeapa, fiindca nu mi-au luat banii, dar m-au amagit, pacalit, dezamagit. Daca era EMAGul mai ziceam, e o scapare, la cateva mii de comenzi pe zi cat au, dar de la o firma minuscula ca ei asteptam un tel. cu o explicatie, o minciuna frumoasa, eventual o scuza care era oricum gratuita.
Concluzie: Opinia mea, ca si dl. Nagy 2 ani in urma, pe langa
mincinosi, sunt neseriosi si neprofesionali. in ciuda zecilor de recenzii pozitive prin alte locuri, nu va bazati pe ei adica nu va faceti iluzii pana nu va vedeti produsul in casa.

1024.css [0px to 1024px]