CATEGORII

hifistore.ro - comentariiScrie un comentariu
31 Jul 2018
"aceleasi metehne si dupa 2 ani"
review negativ , Cristi Dem
  • puncte tari:nu am avut placerea sa le cunosc
  • PUNCTE slabe:neseriosi, chiar dupa contact telefonic
  • CONCLUZII:nu va bazati pe ei

Esti interesat de un produs, incantat de pret, telefonezi, primesti raspuns ca produsul se aduce, doar sa trimiti comanda. O faci si in 5 min produsul dispare de pe site (mai nou), acu 2 ani era dat ca insisponibil. Surpiza! apare subit mai scump prin EMAG de la firma clona Av Digital (care n-are site).
AV DIGITAL si EXPERT AUDIO sunt doua firme inregistrate in locatii la 5min de mers pe jos una de alta, dar cu un singur site cu alt nume: hifistore.ro.
In final nu a fost tzeapa, fiindca nu mi-au luat banii, dar m-au amagit, pacalit, dezamagit. Daca era EMAGul mai ziceam, e o scapare, la cateva mii de comenzi pe zi cat au, dar de la o firma minuscula ca ei asteptam un tel. cu o explicatie, o minciuna frumoasa, eventual o scuza care era oricum gratuita.
Concluzie: Opinia mea, ca si dl. Nagy 2 ani in urma, pe langa
mincinosi, sunt neseriosi si neprofesionali. in ciuda zecilor de recenzii pozitive prin alte locuri, nu va bazati pe ei adica nu va faceti iluzii pana nu va vedeti produsul in casa.

14 Sep 2016
"Mncinosi !"
review negativ , Victor Nagy
  • puncte tari:Nu au
  • PUNCTE slabe:Au
  • CONCLUZII:De evitat

Apar cu foarte multe produse (pe price.ro) cu preturi mult sub cele ale altor firme.
Doar ca in proportie de 99% nu au respectivele produse in stoc. Sau pur si simplu apare mesajul ¨Produsul nu poate fi comandat!¨

1024.css [0px to 1024px]