Daniel Tânc

Profil
Sex:Barbat
Localitate:Baia mare
Inregistrare:2017-10-31
Prieteni:0
Review-uri:2


Activitate


Daniel Tânc a comentat un review scris de Daniel Tânc
07 Dec 2018
"Mincinosi,nu livreaza toate accesoriile"
review negativ , Daniel Tânc
  • puncte tari:nu au
  • PUNCTE slabe:la o saptamana dupa comanda online si dupa ce i-am contactat telefonic mi-au trimis pachetul
  • CONCLUZII:nu recomand nimanui acest magazin

Am comandat un Tub optic Skywatcher 70/500 si l-am primit fara oglinda zenitala.Bineinteles ca tubul nu poate fi folosit fara acel accesoriu.Raspunsul lor a fost ca tubul se vinde fara oglinda,desi nicaieri pe pagina de produs nu e precizat acest lucru;din contra poza arata ca oglinda e inclusa.Toate celelalte magazine vand tubul cu tot cu oglinda

Raspunsuri (2)
Daniel Tânc
2018-12-13 12:46:55

S-a rezolvat prin retur produs.Cand voi mai comanda de la ei,voi intreba ce accesorii primesc in pachet

Raul Truta
2018-12-21 09:45:07

Stimate domnule Tanc,
Produsul comandat de dumneavoastra nu se afla in stoc in momentul comenzii iar termenul de livrare de o saptamana s-a incadrat in termenul afisat atat pe site cat si in procesul de comanda.
Accesoriul solicitat nu apare in descrierea produsului sau in lista de accesorii incluse sau la date tehnice. Nicaieri nu este precizat ca accesoriul este inclus. Imaginea este una de prezentare iar denumirea produsului mentioneaza clar ca este vorba de un tub optic.
Mutumim ca ati ales astromagazin.ro si va mai asteptam si cu ocazia altor achizitii! In cazul in care aveti nelamuriri legate de un produs va stam la dispozitie pentru consiliere atat telefonic cat si prin email.

1024.css [0px to 1024px]