Profil

Alexandru Fejer
Sex:Femeie
Inregistrare:2023-02-21
Review-uri:1


Activitate

Review adaugat de Alexandru Fejer

Decent pentru prețul său 
  • puncte tari:Memoria intensa, RAM
  • PUNCTE slabe:lipsa încărcător in pachet
  • CONCLUZII:Merita dacă nu ai pretenții prea mari

L-am cumpărat pentru mama, însă...

- Nu are încărcător in cutie, iar printr-un încărcător Samsung de 25W, de la 18% la 100% a durat 1h si 56 minute încărcarea. Adevărat, ca am tot butonat cât era la încărcat. In schimb după 14 ore de utilizare normala ( rețele sociale, jocuri simple, vorbit la telefon, etc ), bateria a ajuns 19% din totalul de 100% procent baterie.

- Telefonul vine cu o sumedenie de aplicații instalate in telefon si irelevante, de altfel. Acestea merg dezactivate sau șterse, însă nu dezactivați aplicația preinstalată in telefon "files by google" pentru ca aceasta ocupa loc de galerie pentru poze si manager de fișiere. Eu am dezactivat aplicația apoi ma întrebam unde este managerul de fișiere sau galeria la acest telefon.

- Camera foto acceptabila. Noaptea nu va așteptați la cine știe ce performanțe din partea ei. In schimb ziua e cât de cât ok.

- Pe partea de hardware este chiar de lăudat pentru prețul sau, însă in jocuri solicitante (. CODM, PUBG, Apex Legends ) nu va așteptați la mari performanțe din partea sa. Pentru ca degeaba telefonul este capabil să ruleze un anumit joc, dacă dezvoltatorii jocului nu optimizează atât de bine pentru a putea rula fără probleme pe anumite telefoane. De multe ori problema poate fi si la joc, nu doar la telefon.

-Ecranul telefonului este generos și nu am pățit sa aibă lag in timp ce navigam prin meniu. Mai urmează o folie din sticlă peste el întrucât ecranul nu are si Gorilla Glass. Mi-e teamă că după ce aplic folia, husa nu cumva sa ridice folia de pe ecran. Husa are marginile mai groase.

- Senzorul de amprentă este pe marginea telefonului și nu pe ecran. Lucru chiar bun întrucât a fost si ușor de înregistrat amprenta. Răspunde repede la atingeri.

- 4h ore m-am chinuit pentru a-i configura mamei telefonul întrucât are un meniu cam greoi sau trebuie sa instalezi ce nu are. In 4h, trei actualizări de software a primit "corecție de securitate".

- O jumătate de oră m-am chinuit sa găsesc de unde pot seta telefonul pe silențios sau vibrații ( noi fiind obișnuiti cu bara de stare Samsung/Huawei ). Am găsit pana la urma apăsând tastele pentru volum.

- Butoanele pentru navigare prin sistem ( înapoi, ecran principal sau aplicații care rulează în fundal) nu merg personalizate. Dacă ești obișnuit cu butonul "înapoi" in partea dreaptă si aplicații care rulează in fundal în partea stângă, cam este o problemă. La noul Motorola trebuie sa te obișnuiești cu noul stil.

- Atunci când cineva te apelează nu poți răspunde prin glisare si doar prin atingere "răspunde/respinge" care apare în partea de sus a ecranului. M-am tot uitat după această setare "răspuns la apel prin glisare" și nu am găsit nimic din păcate.

- De asemenea, volumul in timpul unei convorbiri nu merge micșorat sau mărit direct din tastele pentru volum ( /-) aflate pe marginea telefonului. La Motorola aceasta setare se poate face apăsând tastele pentru volum, apoi o alta setare pe ecranul tactil.

- In convorbire se-aude bine. Nu am pățit să aibă pierderi de semnal. Până am ajuns acasă cu telefonul, am luat internet de pe alt telefon prin hotspot. Funcționează bine si Wi-Fi.

- Conținut cutie exact pentru cât costă: cablul de încărcare USB la C, cheie pentru cartela sim, câteva instrucțiuni pentru prima pornire, husa si telefonul. Cablul venit în cutie nici măcar nu il pot folosi pentru ca singurul încărcător care are incărcarea rapidă este cel de la Samsung si pot folosi doar împreună cu cabluri care au mufa C in ambele

Raspunsuri (1)

Mufa ce în ambele capete

Adaugat de Alexandru Fejer