CATEGORII
  FILTRE
 • Categorie
  - 67 Automate de cafea 11 Cafea 4
 • Producator
  Nescafe 26 Dolce gusto 23 Krups 18 Nescafé 8 Lavazza 3  toate...
 • Cautari similare
  Sugestiile mele
Vreau în
 
+ filtre adiţionaleconţinenu conţine
modelul şi
producatorul şi
descrierea si

capsule dolce gusto (82)

Pret produs

Dolce Gusto DGNST

Dolce Gusto - Nestea Peach Ceai de piersici. Pretul este afisat pentru o cutie cu 16 capsule.

Dolce Gusto DGCGC

Dolce Gusto Cafe Grande Crema Cantitate recomandata : 200ml Greutate: 128g Pretul este afisat pentru o cutie cu 16 capsule.

Dolce Gusto DGNSQ

Dolce Gusto - Nesquik Cantitate recomandata : 160ml Greutate: 304g Pretul este afisat pentru o cutie cu 16 capsule (8 de ciocolata si 8 de lapte).

Dolce Gusto DGDPRO

Dolce Gusto - Dallmayr Prodomo 100% arabica din Ethiopia, aroma delicata si aciditate scazuta. Greutate: 112g Pretul afisat este pentru o cutie cu 16 capsule.

Dolce Gusto DGLMFZ

Capsule Dolce Gusto - Latte Macchiato Fara Zahar Cantitate recomandata : 220ml Greutate: 194.4g Pretul este afisat pentru o cutie cu 16 capsule (8 de cafea si 8 de lapte).

Dolce Gusto DGCOR

Dolce Gusto - Cortado Espresso Macchiato Acest Espresso imbina gustul bogat si aroma rafinata cu un strat perfect de spuma de lapte. Catifelat, dar tare, se savureaza cel mai bine intr-o cescuta (80ml). NESCAFE Dolce Gusto Cortado, o experienta inedita intr-o singura capsula. Pretul este afisat pentru o cutie cu 16 capsule.

Dolce Gusto DGCAL

Dolce Gusto - Cafe au Lait Portie generoasa de cafea cu lapte, perfecta pentru dimineata. Cantitate recomandata : 200ml Greutate: 160g Pretul este afisat pentru o cutie cu 16 capsule.

Dolce Gusto DGCLM

Dolce Gusto Caramel Latte Macchiato Latte Macchiato cu aroma de caramel. Greutate: 168.8g Pretul este afisat pentru o cutie cu 16 capsule (8 de cafea si 8 de lapte).

Dolce Gusto DGCHC

Dolce Gusto - Choco Caramel Ciocolata calda cu lapte si aroma de caramel. Greutate: 204.8g Pretul este afisat pentru o cutie cu 16 capsule (8 de ciocolata si 8 de lapte).

Dolce Gusto DGLM

Capsule Dolce Gusto Latte Macchiato Lapte spumos peste un strat fin si intens, indulcit subtil: latte macchiato, o bautura sofisticata pentru cei care stiu ce inseamna rasfat. Aspectul se ridica la inaltimea gustului. Cantitate recomandata : 220ml Greutate: 194.4g Pretul este afisat pentru o cutie cu 16 capsule (8 de cafea si 8 de lapte).

Dolce Gusto DGCAP

Capsule Dolce Gusto Cappuccino O doza de espresso intens ascunsa sub un strat bogat de spuma de lapte: un cappuccino fin si surprinzator! Spuma imbelsugata iti mangaie delicat buzele, pregatindu-ti simturile pentru toata intensitatea unui espresso catifelat. Greutate: 200g Pretul este afisat pentru o cutie cu 16 capsule (8 de cafea si 8 de lapte).

Dolce Gusto DGESP

Capsule Dolce Gusto Espresso Nimic nu-ti spune mai bine “Buna dimineata” decat un espresso cu aroma puternica, concentrat intr-o cana de energie pura. Spuma catifelata retine perfect gustul si parfumul intens si iti spune ca ai in fata un espresso adevarat. Greutate: 96g Pretul este afisat pentru o cutie cu 16 capsule.

Dolce Gusto DGCL

Capsule Dolce Gusto Caffe Lungo O cafea fina, de savurat zi de zi, Caffè Lungo iti ofera o aroma inconfundabila ascunsa sub un strat de spuma catifelata. Alege o cana stilata de cafea intensa si cremosa care iti incanta simturile. Greutate: 112g Pretul este afisat pentru o cutie cu 16 capsule.

Dolce Gusto DGCHO

Capsule Dolce Gusto Chococino O ciocolata calda bogata, facuta din boabe de cacao atent selectionate, Chococino este desfatarea absoluta pentru oricine apreciaza gustul autentic de ciocolata. Greutate: 270.4g Pretul este afisat pentru o cutie cu 16 capsule (8 de ciocolata si 8 de lapte).

Dolce Gusto DGCAPICE

Capsule Dolce Gusto - Cappuccino Ice Această combinație de espresso intens cu lapte rece cremos este o bautura deliciosa perfecta pentru o zi fierbinte de vară. Servita peste gheață, e chiar mai rece. Pretul este afisat pentru o cutie cu 16 capsule (8 de cafea si 8 de lapte).

Dolce Gusto DGESPI

Capsule Dolce Gusto - Espresso Intenso Cunoscatorii cafelei espresso italienesti vor aprecia aroma intensa si gustul persistent remarcabil al acestei cafele. Avand in compozitie atat cafea Arabica cat si Robusta, Espresso Intenso imbina personalitatea puternica cu o crema densa si fina. Cantitate recomandata : 40ml Greutate: 128g Pretul este afisat pentru o cutie cu 16 capsul

Dolce Gusto DGCLD

Capsule Dolce Gusto - Caffe Lungo Decaffeinato Bogat şi catifelat, aceast amestec atent selectat de boabe Arabica a fost prăjit pentru a conferi buchetul aromat şi bogăţia gustului, dar fără cofeină. Cantitate recomandata : 120ml Greutate: 112g Pretul este afisat pentru o cutie cu 16 capsule.

Dolce Gusto DGBAR

Dolce Gusto - Barista Combinatia sortimentelor Arabica si Robusta asociata cu o prajire indelungata si o presiune perfecta, confera acestei bauturi caracterul sau unic si textura densa. Traieste in forta experienta pur italiana cu acest espresso si gustul sau intens. Cantitate recomandata : 40ml Greutate: 120g Pretul este afisat pentru o cutie cu 16 capsule.

Dolce Gusto DGCTL

Dolce Gusto - Chai Tea Latte Esti in cautarea unei noi aventuri? Esti gata sa descoperi o noua aroma? Pregateste-te pentru o experienta senzoriala cu totul noua: senzationalul nostru Chaï Tea Latte – un extravagant amestec de condimente orientale si lapte spumos! Greutate: 159.2g Pretul este afisat pentru o cutie cu 16 capsule (8 de ceai si 8 de lapte).

Dolce Gusto DGMCH

Dolce Gusto - Mocha Amestec de lapte cald si cafea intens prăjită si ciocolata ce se concretizeaza intr-un duet delicios. Placerea de a te trezi dimineaţa sau de a va relaxa după o zi de muncă. Greutate: 216g Pretul este afisat pentru o cutie cu 16 capsule (8 de cafea + ciocolata si 8 de lapte).

1024.css [0px to 1024px]