CATEGORII
  FILTRE
 • Categorie
  - 89 Automate de cafea 10 Cafea 10
 • Producator
  Nescafe 45 Dolce gusto 22 Krups 19 Nescafe dolce gusto 8 Altii 7  toate...
 • Cautari similare
  Sugestiile mele
Vreau în
 
+ filtre adiţionaleconţinenu conţine
modelul şi
producatorul şi
descrierea si

capsule dolce gusto (109)

Pret produs
Nescafe Capsule Dolce Gusto Mocha

Nescafe Capsule Dolce Gusto Mocha

ucwords(" Capsule Nescafe Dolce Gusto Mocha ") Mocha o combinatie surprinzatoare de cafea si ciocolata. Combinatia surprinzatoare a gustului intens al cafelei cu cel delicat al ciocolatei nu putea sa primeasca decat un nume pe masura: Mocha. Acum nu mai este nevoie sa alegi intre bauturile tale preferate - o cafea intensa sau o ciocolata calda - le poti avea pe ambele intr-una singura

Cafea
Krups Suport capsule Nescafe Dolce Gusto

Krups Suport capsule Nescafe Dolce Gusto

Suport de capsule deosebit de elegant pentru sistemul dumneavoastra Nescafe Dolce Gusto

Cafea

Dolce Gusto DGNST

Dolce Gusto - Nestea Peach Ceai de piersici. Pretul este afisat pentru o cutie cu 16 capsule.
Nescafe Capsule Dolce Gusto Latte Macchiato (16 capsule)

Nescafe Capsule Dolce Gusto Latte Macchiato (16 capsule)

Nescafe Gusto Dolce capsule doar pentru tine! Lapte spumos peste un strat fin si intens, indulcit subtil: latte macchiato, o bautura sofisticata pentru cei care stiu ce inseamna rasfat.

Cafea
Nescafe Capsule Dolce Gusto Cappuccino (16 capsule)

Nescafe Capsule Dolce Gusto Cappuccino (16 capsule)

Nescafe Gusto Dolce capsule doar pentru tine! O doza de espresso intens ascunsa sub un strat bogat de spuma de lapte: un cappuccino fin si surprinzator!

Cafea
Nescafe Capsule cafea Dolce Gusto Espresso (16 capsule)

Nescafe Capsule cafea Dolce Gusto Espresso (16 capsule)

Nimic nu-ti spune mai bine "Buna dimineata" decat un espresso cu aroma puternica, concentrat intr-o cana de energie pura. Capsule Nescafe Gusto Dolce.

Cafea

Dolce Gusto DGCGC

Dolce Gusto Cafe Grande Crema Cantitate recomandata : 200ml Greutate: 128g Pretul este afisat pentru o cutie cu 16 capsule.

Dolce Gusto DGNSQ

Dolce Gusto - Nesquik Cantitate recomandata : 160ml Greutate: 304g Pretul este afisat pentru o cutie cu 16 capsule (8 de ciocolata si 8 de lapte).

Dolce Gusto DGDPRO

Dolce Gusto - Dallmayr Prodomo 100% arabica din Ethiopia, aroma delicata si aciditate scazuta. Greutate: 112g Pretul afisat este pentru o cutie cu 16 capsule.

Dolce Gusto DGLMFZ

Capsule Dolce Gusto - Latte Macchiato Fara Zahar Cantitate recomandata : 220ml Greutate: 194.4g Pretul este afisat pentru o cutie cu 16 capsule (8 de cafea si 8 de lapte).

Dolce Gusto DGCOR

Dolce Gusto - Cortado Espresso Macchiato Acest Espresso imbina gustul bogat si aroma rafinata cu un strat perfect de spuma de lapte. Catifelat, dar tare, se savureaza cel mai bine intr-o cescuta (80ml). NESCAFE Dolce Gusto Cortado, o experienta inedita intr-o singura capsula. Pretul este afisat pentru o cutie cu 16 capsule.

Dolce Gusto DGCAL

Dolce Gusto - Cafe au Lait Portie generoasa de cafea cu lapte, perfecta pentru dimineata. Cantitate recomandata : 200ml Greutate: 160g Pretul este afisat pentru o cutie cu 16 capsule.

Dolce Gusto DGCLM

Dolce Gusto Caramel Latte Macchiato Latte Macchiato cu aroma de caramel. Greutate: 168.8g Pretul este afisat pentru o cutie cu 16 capsule (8 de cafea si 8 de lapte).

Dolce Gusto DGCHC

Dolce Gusto - Choco Caramel Ciocolata calda cu lapte si aroma de caramel. Greutate: 204.8g Pretul este afisat pentru o cutie cu 16 capsule (8 de ciocolata si 8 de lapte).

Dolce Gusto DGLM

Capsule Dolce Gusto Latte Macchiato Lapte spumos peste un strat fin si intens, indulcit subtil: latte macchiato, o bautura sofisticata pentru cei care stiu ce inseamna rasfat. Aspectul se ridica la inaltimea gustului. Cantitate recomandata : 220ml Greutate: 194.4g Pretul este afisat pentru o cutie cu 16 capsule (8 de cafea si 8 de lapte).

Dolce Gusto DGCAP

Capsule Dolce Gusto Cappuccino O doza de espresso intens ascunsa sub un strat bogat de spuma de lapte: un cappuccino fin si surprinzator! Spuma imbelsugata iti mangaie delicat buzele, pregatindu-ti simturile pentru toata intensitatea unui espresso catifelat. Greutate: 200g Pretul este afisat pentru o cutie cu 16 capsule (8 de cafea si 8 de lapte).

Dolce Gusto DGCL

Capsule Dolce Gusto Caffe Lungo O cafea fina, de savurat zi de zi, Caffè Lungo iti ofera o aroma inconfundabila ascunsa sub un strat de spuma catifelata. Alege o cana stilata de cafea intensa si cremosa care iti incanta simturile. Greutate: 112g Pretul este afisat pentru o cutie cu 16 capsule.

Dolce Gusto DGCHO

Capsule Dolce Gusto Chococino O ciocolata calda bogata, facuta din boabe de cacao atent selectionate, Chococino este desfatarea absoluta pentru oricine apreciaza gustul autentic de ciocolata. Greutate: 270.4g Pretul este afisat pentru o cutie cu 16 capsule (8 de ciocolata si 8 de lapte).

Dolce Gusto DGCAPICE

Capsule Dolce Gusto - Cappuccino Ice Această combinație de espresso intens cu lapte rece cremos este o bautura deliciosa perfecta pentru o zi fierbinte de vară. Servita peste gheață, e chiar mai rece. Pretul este afisat pentru o cutie cu 16 capsule (8 de cafea si 8 de lapte).

Dolce Gusto DGESPI

Capsule Dolce Gusto - Espresso Intenso Cunoscatorii cafelei espresso italienesti vor aprecia aroma intensa si gustul persistent remarcabil al acestei cafele. Avand in compozitie atat cafea Arabica cat si Robusta, Espresso Intenso imbina personalitatea puternica cu o crema densa si fina. Cantitate recomandata : 40ml Greutate: 128g Pretul este afisat pentru o cutie cu 16 capsul

1024.css [0px to 1024px]