CATEGORII

Vreau în
 
+ filtre adiţionaleconţinenu conţine
modelul şi
producatorul şi
descrierea si

capsule dolce gusto (74)

Pret produs
Nescafe Capsule Dolce Gusto Vanilla Macchiato (16 capsule)

Nescafe Capsule Dolce Gusto Vanilla Macchiato (16 capsule)

Capsule cafea Nescafe Vanilla Macchiato: lapte spumos peste un strat fin si intens, indulcit subtil: latte macchiato, o bautura sofisticata pentru cei care stiu ce inseamna rasfat. Numele ii sugereaza felul deosebit de preparare, si anume din lapte alb, pur, patat de un strop de espresso. Aspectul se ridica la inaltimea gustului. In plus, o aroma delicioasa de vanilie! Mod ambalare: cutie
Nescafe Dolce Gusto Latte Macchiato

Nescafe Dolce Gusto Latte Macchiato

Nescafe Gusto Dolce capsule doar pentru tine! Lapte spumos peste un strat fin si intens, indulcit subtil: latte macchiato, o bautura sofisticata pentru cei care stiu ce inseamna rasfat. Aspectul se ridica la inaltimea gustului.
Nescafe Dolce Gusto Cappuccino

Nescafe Dolce Gusto Cappuccino

Nescafe Gusto Dolce capsule doar pentru tine! O doza de espresso intens ascunsa sub un strat bogat de spuma de lapte: un cappuccino fin si surprinzator! Spuma imbelsugata iti mangaie delicat buzele, pregatindu-ti simturile pentru toata intensitatea unui espresso catifelat.
Nescafe Dolce Gusto Espresso Barista (16 capsule)

Nescafe Dolce Gusto Espresso Barista (16 capsule)

Capsulele Nescafe Dolce Gusto Espresso Barista reprezinta combinatia sortimentelor Arabica si Robusta, asociata cu o prajire indelungata si o presiune perfecta, confera acestei bauturi caracterul sau unic si textura densa. Traieste in forta experienta pur italiana cu Espresso Barista si gustul sau intens.
Krups Dolce Gusto KP5000 CIRCOLO

Krups Dolce Gusto KP5000 CIRCOLO

"font-size: x-small;">Aparatul de cafea Krups Dolce Gusto Krups KP5000 va ofera posibilitatea de a alege intre mai multe tipuri de cafea realizate din cafea Arabica 100% preambalate in capsule de unica folosinta pentru Latte Macchiato, Latte Macchiato fara Zahar, Cappuccino, Espresso, Espresso Intenso, Café Lungo, Ca
Krups Dolce Gusto Mini-Me KP1205 (KP120531)

Krups Dolce Gusto Mini-Me KP1205 (KP120531)

Identificare produs Cod producator: KP120531 Producator:
Krups Dolce Gusto Mini-Me KP1201 (KP120131)

Krups Dolce Gusto Mini-Me KP1201 (KP120131)

Identificare produs Cod producator: KP120131 Producator:

Dolce Gusto DGNST

Dolce Gusto - Nestea Peach Ceai de piersici. Pretul este afisat pentru o cutie cu 16 capsule.

Dolce Gusto DGCGC

Dolce Gusto Cafe Grande Crema Cantitate recomandata : 200ml Greutate: 128g Pretul este afisat pentru o cutie cu 16 capsule.

Dolce Gusto DGDPRO

Dolce Gusto - Dallmayr Prodomo 100% arabica din Ethiopia, aroma delicata si aciditate scazuta. Greutate: 112g Pretul afisat este pentru o cutie cu 16 capsule.

Dolce Gusto DGLMFZ

Capsule Dolce Gusto - Latte Macchiato Fara Zahar Cantitate recomandata : 220ml Greutate: 194.4g Pretul este afisat pentru o cutie cu 16 capsule (8 de cafea si 8 de lapte).

Dolce Gusto DGNSQ

Dolce Gusto - Nesquik Cantitate recomandata : 160ml Greutate: 304g Pretul este afisat pentru o cutie cu 16 capsule (8 de ciocolata si 8 de lapte).

Dolce Gusto DGCAL

Dolce Gusto - Cafe au Lait Portie generoasa de cafea cu lapte, perfecta pentru dimineata. Cantitate recomandata : 200ml Greutate: 160g Pretul este afisat pentru o cutie cu 16 capsule.

Dolce Gusto DGCLM

Dolce Gusto Caramel Latte Macchiato Latte Macchiato cu aroma de caramel. Greutate: 168.8g Pretul este afisat pentru o cutie cu 16 capsule (8 de cafea si 8 de lapte).

Dolce Gusto DGCHC

Dolce Gusto - Choco Caramel Ciocolata calda cu lapte si aroma de caramel. Greutate: 204.8g Pretul este afisat pentru o cutie cu 16 capsule (8 de ciocolata si 8 de lapte).

Dolce Gusto DGCOR

Dolce Gusto - Cortado Espresso Macchiato Acest Espresso imbina gustul bogat si aroma rafinata cu un strat perfect de spuma de lapte. Catifelat, dar tare, se savureaza cel mai bine intr-o cescuta (80ml). NESCAFE Dolce Gusto Cortado, o experienta inedita intr-o singura capsula. Pretul este afisat pentru o cutie cu 16 capsule.

Dolce Gusto DGCHO

Capsule Dolce Gusto Chococino O ciocolata calda bogata, facuta din boabe de cacao atent selectionate, Chococino este desfatarea absoluta pentru oricine apreciaza gustul autentic de ciocolata. Greutate: 270.4g Pretul este afisat pentru o cutie cu 16 capsule (8 de ciocolata si 8 de lapte).

Dolce Gusto DGCAPICE

Capsule Dolce Gusto - Cappuccino Ice Această combinație de espresso intens cu lapte rece cremos este o bautura deliciosa perfecta pentru o zi fierbinte de vară. Servita peste gheață, e chiar mai rece. Pretul este afisat pentru o cutie cu 16 capsule (8 de cafea si 8 de lapte).

Dolce Gusto DGCLD

Capsule Dolce Gusto - Caffe Lungo Decaffeinato Bogat şi catifelat, aceast amestec atent selectat de boabe Arabica a fost prăjit pentru a conferi buchetul aromat şi bogăţia gustului, dar fără cofeină. Cantitate recomandata : 120ml Greutate: 112g Pretul este afisat pentru o cutie cu 16 capsule.

Dolce Gusto DGRIS

Dolce Gusto - Espresso Ristretto Espresso corpolent, cu un strat de crema catifelata. De asemenea, cunoscut si sub numele de "corto" (scurt). Perfect pentru dimineata, pranz sau seara. Greutate: 104g Pretul este afisat pentru o cutie cu 16 capsule.

1024.css [0px to 1024px]