inSPORTline Greutati pentru glezne 2 x 2.5 kg

Purtand aceste greutati, creste nivelul de dificultate cand mergeti sau alergati, astfel ajutand tonifierea musculaturii si arderea eficienta a caloriilor pe durata exercitiului. Greutatea pe fiecare se poate ajusta de la 0.25 pana la 2.5 kg. Aceste greutati sunt foarte practice si usoare de utilizat. - 2 bucati / set - greutati ajustabile de la 250 g pana la 2500 g - 2 x 10 bucati de bari de otel de 250 g - inveli ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


inSPORTline Greutati pentru glezne 2 x 2.5 kg

Purtand aceste greutati, creste nivelul de dificultate cand mergeti sau alergati, astfel ajutand tonifierea musculaturii si arderea eficienta a caloriilor pe durata exercitiului. Greutatea pe fiecare se poate ajusta de la 0.25 pana la 2.5 kg. Aceste greutati sunt foarte practice si usoare de utilizat.

- 2 bucati / set
- greutati ajustabile de la 250 g pana la 2500 g
- 2 x 10 bucati de bari de otel de 250 g
- invelis din neopren
- pot fi purtate pe incheieturi sau glezne
- se fixeaza cu ajutorul curelusei Velcro
- lungime neopren-ului este de 22 cm, latimea de 13 cm, circumferinta maxima este de 35 cm

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul inSPORTline Greutati pentru glezne 2 x 2.5 kg de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru inSPORTline Greutati pentru glezne 2 x 2.5 kg sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.