Plantronics Voyager Legend PLB00059

de la 339,90 lei (6 magazine)
Raspunde la apel, raspunde la tine ! Plantronics Voyager Legend, noua casca in familia Voyager, livreaza o calitate de neegalat a sunetului si a comfortului. Combinand cele trei microfoane care anuleaza zgomotul si vantul, comenzile vocale si tehnologia Smart Senzor, Voyager Legend intelege cum si cand vrei sa vorbesti. Senzorii reactioneaza cand iti pui casca, te lasa sa receptionezi apelurile fara vreun click. Daca deja o porti, Voyager Legend te anunta cine te apeleaza si ast ...

Descriere


Plantronics Voyager Legend PLB00059


Raspunde la apel, raspunde la tine !

Plantronics Voyager Legend, noua casca in familia Voyager, livreaza o calitate de neegalat a sunetului si a comfortului. Combinand cele trei microfoane care anuleaza zgomotul si vantul, comenzile vocale si tehnologia Smart Senzor, Voyager Legend intelege cum si cand vrei sa vorbesti. Senzorii reactioneaza cand iti pui casca, te lasa sa receptionezi apelurile fara vreun click. Daca deja o porti, Voyager Legend te anunta cine te apeleaza si asteapta ca tu sa raspunzi sau sa-l ignori. Pur si simplu apasa butonul de comanda vocala pentru a verifica nivelul bateriei.
Cu aceste tehnologii, Voyager Legend este prima casca cu adevarat inteligenta Bluetooth.

 
Specificatii
Interfata: Bluetooth
Compatibilitate: Tablete si telefoane cu functia Bluetooth
Autonomie: 7 ore in regim de convorbire
11 zile in regim stand-by
Greutate: 18gr
Raza de actiune: 10m
Multi-Point: Da
Altele: Alerta voce :Te avertizeaza cand bateria este pe cale sa se epuizeze.
Protectie vant : Tehnologia WindSmart blocheaza zgomotul facut de vant.
Multipoint : Aceasta tehnologie iti permite sa te conectezi la 2 dispozitive simultan.


Cod producator: 87300-05

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Plantronics Voyager Legend PLB00059 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Plantronics Voyager Legend PLB00059 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.