Bourjois Ruj Lovely Brille - Paradis Transparent

Rujurile din colectia Lovely Brille de la Bourjois ofera buzelor nuante radiante catifelate si de durata. Se aplica foarte usor datorita texturii sale care contine antioxidanti si vitamina E pentru protectia si hranirea buzelor. Buzele tale vor radia cu stralucire discreta, gratie micro-particulelor sclipitoare. Extraordinar este faptul ca tubul rujului contine o oglinda ce te ajuta sa iti retusezi culoarea de-alungul zilei.   Culoare :  Paradis Transparent - 0 ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Bourjois Ruj Lovely Brille - Paradis Transparent

Rujurile din colectia Lovely Brille de la Bourjois ofera buzelor nuante radiante catifelate si de durata. Se aplica foarte usor datorita texturii sale care contine antioxidanti si vitamina E pentru protectia si hranirea buzelor.

Buzele tale vor radia cu stralucire discreta, gratie micro-particulelor sclipitoare.

Extraordinar este faptul ca tubul rujului contine o oglinda ce te ajuta sa iti retusezi culoarea de-alungul zilei.

 

Culoare:  Paradis Transparent - 01

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bourjois Ruj Lovely Brille - Paradis Transparent de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bourjois Ruj Lovely Brille - Paradis Transparent sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.