Royal Canin Mini Adult 2 Kg

de la 66,99 lei (2 magazine)
Hrana pentru caini Royal Canin Mini Adult este special creata pentru mentinerea in forma a cainilor de talie mica (cu greutatea cuprinsa intre 2 si 10 kg), in varsta cuprinsa intre 10 luni si 8 ani. Punctele cheie Royal Canin Mini Adult: Contine L-Caritina pentru stimularea arderilor Textura, forma si marimea crochetelor plus gustul delicious satisfac pana si cele mai pretentioase gusturi Amino-acizi de sulf, Vitamina A si Omega6 pentru o blana sanatoasa si lucioasa Polifosf ...

Descriere


Royal Canin Mini Adult 2 Kg

Hrana pentru caini Royal Canin Mini Adult este special creata pentru mentinerea in forma a cainilor de talie mica (cu greutatea cuprinsa intre 2 si 10 kg), in varsta cuprinsa intre 10 luni si 8 ani.

Punctele cheie Royal Canin Mini Adult
Analiza garantata
Minerale
Vitamine
Alti nutrienti
Ingredientecarne de pui deshidratata, faina de porumb, gluten din porumb, grasime animala, proteine animale (hidrolizate), pulpa de sfecla, ulei de peste, minerale, ulei vegetal (soia), oua dezhidratate, drojdie, L-Lizina, DL-metionina, L-Canitina.
HranireaRasa, varsta si nivelul de activitate, precum si temperamental cainelui dumneavoastra influenteaza cantitatea de mancare ce trebuie administrate. Tabelul de mai jos are un scop orientativ.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Royal Canin Mini Adult 2 Kg de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Royal Canin Mini Adult 2 Kg sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.