MAKITA HR2230

Detalii produs Durabilitate ridicata a mecanismului, motorului, periilor de carbon. Doua moduri de operare: rotopercutie si rotatie fara percutie. Turatia si cuplul functiei “revers “ este aceeasi ca si la rotatie “inainte” prin folosirea unui bloc compact de perii. Alte avantaje Sistemul SDS-plus al mandrinei permite schimbarea usoara a burghielor. Maner ergonomic cu suprafata cauciucata ce permite un control si confort marit. Tragaci ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


MAKITA HR2230

Detalii produs

Durabilitate ridicata a mecanismului, motorului, periilor de carbon. Doua moduri de operare: rotopercutie si rotatie fara percutie. Turatia si cuplul functiei “revers “ este aceeasi ca si la rotatie “inainte” prin folosirea unui bloc compact de perii.

Alte avantaje

Sistemul SDS-plus al mandrinei permite schimbarea usoara a burghielor. Maner ergonomic cu suprafata cauciucata ce permite un control si confort marit. Tragaci intrerupator si buton de blocare de dimensiuni mari ce permite o actionare facila.

Caracteristici tehnice

Putere 710 W Energie de percutie 0-1.9 J Domeniu de gaurire recomandat 6-14 mm Turatie nominala 0-1.050 rot/min Numar de percutii la turatie nominala 0-4.050 rot/min Diametru de gaurire in beton cu burghie elicoidale SDS-plus 4-22 mm Diametru de gaurire otel: 13 mm
lemn: 32 mm Greutate 2,4 kg

Setul de livrare

Valiza profesionala Mâner suplimentar Limitator de reglare a adâncimii

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul MAKITA HR2230 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru MAKITA HR2230 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.