PlantExtrakt Extract din muguri de mesteacan pufos

de la 30,40 lei (2 magazine)
Extractul din muguri de mesteacan pufos - Betula pubescens este indicat in episoade respiratorii recidivante la adulti (si copii), traheite si traheobronsite, sinuzite acute nesupurative, dar si in osteoporoza, gonartroza, coxartroza, dureri osoase la crestere, rahitism, paradontoza, gingivite, artroza. Este de asemenea tonic si stimulator general în astenia psiho-fizica. Contine: Extract hidro-glicero-alcoolic din seva de mesteacan pufos. Contine alcool etilic de cereale 18% vol R ...

Descriere


PlantExtrakt Extract din muguri de mesteacan pufos


Extractul din muguri de mesteacan pufos - Betula pubescens este indicat in episoade respiratorii recidivante la adulti (si copii), traheite si traheobronsite, sinuzite acute nesupurative, dar si in osteoporoza, gonartroza, coxartroza, dureri osoase la crestere, rahitism, paradontoza, gingivite, artroza. Este de asemenea tonic si stimulator general în astenia psiho-fizica.

Contine:
Extract hidro-glicero-alcoolic din seva de mesteacan pufos.
Contine alcool etilic de cereale 18% vol

Recomandari:
Diuretic, depurativ (eliminarea acidului uric, a ureei); analgezic, antiinflamator; reduce nivelul colesterolului (în stadiile initiale de arteroscleroza).

Producator: Plant Extrakt.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul PlantExtrakt Extract din muguri de mesteacan pufos de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru PlantExtrakt Extract din muguri de mesteacan pufos sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.