Walmark Degasil 32Cps

Actiune: -Confort intestinal si abdominal! -Pentru ameliorarea tulburărilor gastro-intestinale -Pentru pregătirea examinări cu scop de diagnostic la nivelul abdomenului (la recomandarea medicului). -Calmează și previne balonarea și flatulențaDegasil este un dispozitiv medical, sub formă de capsule, care îmbunătățește confortul intestinal și abdominal la persoanele cu tulburări gastro-intestinale legate de acumularea de gaz la nivel intestinal: balonare, meteorism și ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Walmark Degasil 32Cps

Actiune: -Confort intestinal si abdominal! -Pentru ameliorarea tulburărilor gastro-intestinale -Pentru pregătirea examinări cu scop de diagnostic la nivelul abdomenului (la recomandarea medicului). -Calmează și previne balonarea și flatulențaDegasil este un dispozitiv medical, sub formă de capsule, care îmbunătățește confortul intestinal și abdominal la persoanele cu tulburări gastro-intestinale legate de acumularea de gaz la nivel intestinal: balonare, meteorism și tensiune abdominală.Degasil este pe bază de simeticonă, substanță dovedită științific că acționează prin reducerea tensiunii superficiale a bulelor de gaz prezente la nivel gastro-intestinal: -reduce acumularea de gaz la nivel intestinal, balonarea și flatulența (acesta este un efect antispumant) -reduce umbrele produse de gaze la nivel intestinal (necesar în explorările radio-imagistice).Degasil poate fi folosit și pentru pregătirea în vederea examinării medicale a abdomenului prin radiografie, ecografie sau endoscopie.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Walmark Degasil 32Cps de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Walmark Degasil 32Cps sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.