|
|
|
|
|
#1 |
|
www.autoforum.ro
Nu stiu sa mai existe ceva de genul asta (ce-i drept nici nu am cautat).
Momentan cam duce lipsa de useri cu toate ca are ceva vechime dar poate cei interesati o sa-l viziteze.
|
|
|
|
#2 |
|
Mie nu mi-a mers.
![]() Daca era vorba despre masini atunci, tot pentru cei interesati, mai exista si www.autoshow.ro/forum si, in curand, forumul www.supercar.ro.
|
|
|
|
#3 |
|
Pentru cei interesati, www.supercar.ro/forum este functional.
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Cel mai mare ca nr de utilizatori mi se pare autoshow-ul www.autoshow.ro/forum
Ar mai fii VWForum destul de nou dar incepe sa prinda Autostop slabut ca nr si ca posturi Dacia SupeRNova &Solenza Numele spune tot Daca imi mai aduc aminte va informez. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
pentru cei interesati ar putea incerca http://www.kiwyspeed.as.ro unde pot gasi aproape 2000 de poze cu masini
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() Member Data înregistrării: 11/19/02
|
Iata 2 siteuri destul de bune in domeniu http://www.supercars.net si www.fastautos.net
|
|
|
#7 |
|
ryso se referea probabil la www.fast-autos.net
Site-uri importante mai sunt: www.supercarsite.net www.ultimatecarpage.com www.autoweek.com www.topgear.com www.supercars.de Si altele... |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Mai bine ar fi sa ne limitam la site-uri&forumuri romanesti. Nu stiu daca ati avut curiozitatea sa va uitati pe forumul de pe supercars.net. Nu are nici cea mai mica legatura cu problemele cu care ne confruntam noi.
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Citat:
Nu stiu daca ati avut curiozitatea sa va uitati pe forumul de pe supercars.net. Nu are nici cea mai mica legatura cu problemele cu care ne confruntam noi
![]() Site-urile si forumurile romanesti sunt cam putine asa ca as propune si site-uri de specialitate straine. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Între timp forumul Dacia s-a mutat la www.daciaclub.ro.
Ar ai fi de menționat site-ul Oltcit care are atașat și un forum pentru pasionați, precum și forumul posesorilor de Renault.
|
|
|
|
#12 |
|
www.rsportscars.com . Pentru cunoscatori.
![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
[off-topic]
reno.ro ![]() asteptam cu interes si site-uri ca deuu.ro, folcsvagen.ro, beemve.ro (sau be-em-dublu-we, ca sa fie in ton cu un anumit comentator de F1 ), craizler.ro... 'mama ei de transcriere fonetica ![]() [/off-topic] PS: sorry de off-topic, da' era prea "delicioasa" chestia, sa o fi trecut cu vederea... ![]()
|
|
|
|
#14 |
![]() Junior Member Data înregistrării: 03/27/04
|
www.streetracing.ro
super site-ul pentru cei carora le place fenomenul auto. in plus mai sunt si o gramada de alte chestii destul de interesante legate de acest domeniu.
www.streetracing.ro Last edited by jayden : 04/06/04 at 22:21:28. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Sunt de acord cu jayden si mie imi place acest site si m-i se pare destul de bine documentat. O mica observatia as avea de facut, vad ca i se face foarte des update. Sper sa includa la stiri si cursele de masini ce au avut loc la Tg Mures pe 3-4 aprilie.
![]() |
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() Junior Member Data înregistrării: 03/27/04
|
daca vreti sa vedeti rezultatele si pozele de la timisoara intrati pe www.streetracing.ro
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() Responsabil cu șurubelnița Data înregistrării: 12/06/01
|
De marca Koenigsegg ati auzit?
![]() |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Tot masini www.retromobil.ro
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
www.vw-page.at ... tuning audi si vw
|
|
|
|
#20 |
![]() Junior Member Data înregistrării: 05/09/03
|
Pentru ca sint multi care isi aduc/vor sa aduca masini din Germania, daca stiu si limba germana, le recomand:
- der Auto-Markt für Gebrauchtwagen und Neuwagen la www.mobile.de - Motor-Talk - Forum für Autos und Motorräder la www.motor-talk.de/ Last edited by mirceat : 05/19/04 at 09:21:08. |
|
|
|
|
|
#21 |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Mie imi place http://www.4tuning.ro/ . Galerie foto, forum, sectiuni de legal si street racing, si normal, de tuning.
|
|
|
|
#23 |
![]() Junior Member Data înregistrării: 07/04/04
|
www.Autostopist.ro
Autostop Organizat Online.Serviciu 100% Gratuit
www.Autostopist.ro Portalul automobilistilor si autostopistilor. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Aici puteti gasi spre download via bittorent cateva episoade din emisiunea "Top Gear". O scurta descriere a acesteia am facut-o in acest thread.
|
|
|
|
#26 |
|
http://www.hotrod.com/ sau cum se poate construi o masina cu peste 1000 de cai putere si inca sa ai voie sa o conduci pe strada...
![]() De exemplu asta are 1200 de cai iar pe la finalul articolului este mentionat ca tipul care le face reglajele electronice poseda un Corvette cu 1400 de cai putere !!!
|
|
|
|
#27 |
|
www.rallycarsforsale.com ... vanzari masini de raliuri, celebre ...
|
|
|
|
#28 |
|
www.masini.ro - articole misto, si are si info despre masini noi si vanzari de second-hand. Update-u la site e cam lent totusi...
|
|
|
|
#29 |
|
www.tuninglinx.com - interesanta (informativa) sectiunea cu articole ...
www.highresautoimages.com - wallpaper-uri cu masini ... multe ... foarte multe |
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
http://www.carsinbarns.com/ - Rotting American Muscle, adică "musclecars" abandonate, ruginite, din perioada de glorie '60 - '70.
|
|
|
|
#31 |
|
Daca aveti VW mai ales sau chiar Audi si Skoda si vreti sa aflati ceva despre ele intrati negresit pe vwforum.ro chiar si daca aveti nelamuriri despre roti de ex sau alte chestii generale despre masini puteti sa il vizitati.
|
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
www.clubopel.com, club romanesc al posesorilor de OPEL
|
|