Du-te înapoi  price.ro Forum > Help > Aplicații și Internet
Numele Utilizatorului
Parolă
Home Întrebări frecvente Lista de membri Calendar Marchează forumurile citite

Răspunde
 
Thread Tools Evaluează subiectul Moduri de afișare
Vechi 03/20/05, 08:46:29   #1
Mefisto

Junior Member
 
Data înregistrării: 11/02/04
Mesaje: 17
Cum repar Windows-ul?

De curand am capatat un virus si prin dezinfectare cred ca mi-au fost sterse ceva fisiere.Astfel, Internet explorer-ul nu mai incarca pagina Home la pornire si imi scrie ceva de genul "finding files". Cum fac sa repar aceasta problema? Windows-ul nu are un program care sa inlocuiasca fisierele lipsa in afara de System Restore, care nu a reusit sa restaureze nu stiu din ce motiv?
Am incercat si cu acel System Recovery din setup-ul Windows-ului, dar intotdeanuma imi cere parola administratorului, desi eu nu am parola. Ce ar trebui scris acolo? Stiu ca la Win 98 exista acel "sfc", care, scris in RUN pornea o cautare si inlocuire a fisierelor lipsa. Versiunea actuala este SP2.
Multumesc pt eventualele raspunsuri!

Last edited by Mefisto : 03/20/05 at 09:02:25.
off.gif   Reply With Quote
Vechi 03/20/05, 09:34:21   #2
Bogdanar

Junior Member
 
Data înregistrării: 04/03/04
Mesaje: 97
cand am probleme cu windows-ul, rulez setup-ul de pe cd -ul de instalare al windows-ului. practic se face o copiere a fisierelor de pe disc pe hdd. n-am folosit niciodata system restore sau system recovery
off.gif   Reply With Quote
Vechi 03/20/05, 10:13:34   #3
psihologu

Member
 
Data înregistrării: 02/24/04
Mesaje: 237
1. Ar trebui ca administratorul sa faca asta.
Daca tu esti adminul si nu mai stii parola... e grav.
Ce antivirus folosesti? Cum adica, antivirusul nu te-a avertizat ca nu poate dezinfecta si trebuie sa le stearga?

2. Repararea se poate face pe calea "clasica": introduci CDul de instalare, ii dai install si dupa ce se restarteaza, la un anumit pas, dai Repair. Nu am mai folosit de mult aceasta metoda (am altele ), dar cred ca programele instalate (Program Files) raman. Nu stiu daca raman si datele din Documents and Settings, dar ne poate lamuri cineva...

3. Ziceam ca am o metoda... Fa-ti imagini pentru partitia cu Windows. In cazuri ca acesta ajuta mult.
off.gif   Reply With Quote
Vechi 03/20/05, 11:37:17   #4
scorpion28

Member
 
scorpion28's Avatar
 
Data înregistrării: 03/12/05
Mesaje: 168
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru scorpion28
Ce antivirus folosesti?Poate a facut un backup la fisierele infectate ce urma a fi sterse(asta daca nu cumva ai dat cancel cand te-a intrebat ).Pe viitor poate faci o imagine cu partitia pe care e sistemul(cel m bine cand e nou instalat si curat).Eu am renuntat la IE, folosesc Firefox si rezultatele se vad(e doar o sugestie ).
off.gif   Reply With Quote
Vechi 03/20/05, 11:46:15   #5
Bogdanar

Junior Member
 
Data înregistrării: 04/03/04
Mesaje: 97
[QUOTE=psihologu]
2. Repararea se poate face pe calea "clasica": introduci CDul de instalare, ii dai install si dupa ce se restarteaza, la un anumit pas, dai Repair. Nu am mai folosit de mult aceasta metoda (am altele ), dar cred ca programele instalate (Program Files) raman. Nu stiu daca raman si datele din Documents and Settings, dar ne poate lamuri cineva...

documents & settings raman ca si program files... dezavantajul este ca toate update-urile care le ai in windows se vor sterge ...

"Cum adica, antivirusul nu te-a avertizat ca nu poate dezinfecta si trebuie sa le stearga?"
simplu.. daca a bifat ca antivirusul sa dezinfecteze sau sa stearga fara prompt user
off.gif   Reply With Quote
Vechi 03/20/05, 11:54:33   #6
cata181

Member
 
Data înregistrării: 12/20/02
Mesaje: 190
Puțin
Citat:
În prealabil postat de psihologu
Ar trebui ca administratorul sa faca asta.
Daca tu esti adminul si nu mai stii parola... e grav.
Îmi permit să te contrazic puțin: dacă este home user și la prima instalare i-a cerut parolă de admin și el a "dat ENTER" automat nu are parolă de admin și pentru a intra în recovery console trebuie să facă la fel, adică să tasteze ENTER la solicitarea parolei de admin. Dacă nu, ai dreptate
Totuși în cazul în care vrea să repare Win-ul se boot-ează de pe CD-ul de Win după cum ai spus mai devreme și practic se înlocuiește directorul win la reparare; adică nu pierde Program files. Numai că eu din câte mai citesc pe acest forum, orice utilizator cu capul pe umeri nu-și ține My doc-ul pe partiția sistem ci la un loc mai sigur(prietenii stiu de ce) , pentru ca la o eventuală reinstalare se vor pierde. Oricum din câte am înțeles poate intra în windows, asta înseamnă că se pot salva datele necesare în altă parte, cu condiția de a nu fi infectate, apoi prin metoda de psihologului se repară win-ul fără probleme iar pe viitor o imagine este binevenită
__________________
F nu F vremea trece...
off.gif   Reply With Quote
Vechi 03/20/05, 23:15:16   #7
Mefisto

Junior Member
 
Data înregistrării: 11/02/04
Mesaje: 17
Intr-adevar, setarea Bitdefender a permis stergerea fisierelor infectate(asta e greseala mea ). Parola de admin nu exista deoarece am dat "enter" la momentul instalarii. Vad ca nu mai pot sa folosec acel Recovery Console din aceasta cauza, chiar daca in locul parolei apas "enter"
Trebuie sa spun ca Windows-ul functioneaza oarecum normal, cu exceptia acelei defectiuni a Internet Exporer-ului.
off.gif   Reply With Quote
Vechi 03/21/05, 00:16:59   #8
ak2000

Member
 
ak2000's Avatar
 
Data înregistrării: 07/30/04
Mesaje: 1.023
Trimite un mesaj prin AIM pentru ak2000 Trimite un mesaj prin Yahoo pentru ak2000
Norton Ghost o versiune mai veche pe cd boot-abil, avind in jur de 3,5 Mb, cea pe care o am eu, face minuni! Dupa ce am instalat windows-ul xp cu toate up-date-urile, ofice si multe programe cu setarile aferente, partitia cu win xp ocupind in jur de 6 G, comprim si salvez imaginea cu Northon Ghost pe o alta partitie, imaginea asfel creata ocupind 2G. Dupa un timp, cam o luna in cazul meu, formatez partitia cu win xp si copiez imaginea creata cu Ghost, operatiunea durind aproximativ 7 minute.
Mi se pare varianta optima pentru a scapa de problemele cauzate de windows si reinstalarea lui.
off.gif   Reply With Quote
Vechi 03/21/05, 06:02:09   #9
Spawn

Moderator
 
Spawn's Avatar
 
Data înregistrării: 06/11/02
Mesaje: 1.136
Instalează Internet Explorer.
Bitdefender-ul ar trebui să aibă un log al fișierelor șterse...
off.gif   Reply With Quote
Vechi 03/21/05, 15:41:35   #10
Bogdanar

Junior Member
 
Data înregistrării: 04/03/04
Mesaje: 97
Mefisto, ma repet, folosesti cd-ul de windows, si ii dai setup...practic el va copia fisierele lipsa...este cea mai sigura metoda... eu am folosit pana acum doar system restore, si am fost dezamagit de el... si de atunci am si dezactivat system restore... copiezi toate fisierele importante din Documents & settings si rulezi setup-ul de pe cd-ul windows... acel setup nu se atinge de programele tale din program files....
p.s. daca ai erori doar la IExplorer, eu zic sa instalezi si Mozilla Firefox, un browser excelent, total independent de Iexplorer
off.gif   Reply With Quote
Vechi 03/21/05, 16:16:10   #11
Mefisto

Junior Member
 
Data înregistrării: 11/02/04
Mesaje: 17
Va multumesc tuturor pentru sfaturi si am sa incerc o parte din metodele de rezolvare ale acestei probleme.
off.gif   Reply With Quote
Vechi 03/28/05, 01:57:20   #12
Popocatepetl

Junior Member
 
Popocatepetl's Avatar
 
Data înregistrării: 01/30/05
Mesaje: 9
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Popocatepetl
Incearca in Run - sfc /scannow scaneaza si repara win...
off.gif   Reply With Quote
Vechi 03/28/05, 02:28:17   #13
DevanG

Member
 
DevanG's Avatar
 
Data înregistrării: 12/29/04
Mesaje: 276
Citat:
În prealabil postat de ak2000
Norton Ghost o versiune mai veche pe cd boot-abil, avind in jur de 3,5 Mb, cea pe care o am eu, face minuni! Dupa ce am instalat windows-ul xp cu toate up-date-urile, ofice si multe programe cu setarile aferente, partitia cu win xp ocupind in jur de 6 G, comprim si salvez imaginea cu Northon Ghost pe o alta partitie, imaginea asfel creata ocupind 2G. Dupa un timp, cam o luna in cazul meu, formatez partitia cu win xp si copiez imaginea creata cu Ghost, operatiunea durind aproximativ 7 minute.
Mi se pare varianta optima pentru a scapa de problemele cauzate de windows si reinstalarea lui.

On-topic: varianta de mai sus mi se pare cea optima pentru tine pe termen lung, asta dupa ce iti recuperezi fisierele.
Daca insa vrei sa recuperezi unele fisiere cand nu iti mai merge SO-ul, te ajuta foarte mult BartPE, sau am mai inteles ca si o distributie de Linux de genul Knoppix; daca vrei sa te stresezi cat mai putin probabil ca varianta Knoppix este cea mai buna.

PS: Sugestiile de mai sus sunt pentru un control mai bun al computer-ului tau, regula de aur fiind insa sa nu iti pui nicioadata toti sacii in aceeasi caruta". (adica sa nu mai pui documentele niciodata pe aceeasi partitie cu SO-ul)

PPS: ak2000, imi poti spune te rog ce versiune de Norton Ghost era aceea, am mai incercat cu 7.5 in care am facut o imagine pe care am scris-o pe un DVD boot-abil dar nu a mers deloc bine.
__________________
Do androids dream of electric ships ?
off.gif   Reply With Quote
Vechi 03/28/05, 08:45:03   #14
SRI Junior

Member
 
SRI Junior's Avatar
 
Data înregistrării: 11/09/02
Mesaje: 163
Citat:
În prealabil postat de cata181
.... dacă este home user și la prima instalare i-a cerut parolă de admin și el a "dat ENTER" automat nu are parolă de admin și pentru a intra în recovery console trebuie să facă la fel, adică să tasteze ENTER la solicitarea parolei de admin.

In Recovery Console, daca nu ai parola de admin nu iti cere,adica nu trebuie sa dai enter pentru parola. nici nu iti apare chestia aia cu "Enter administrator password", pur si simplu te intreaba pe ce partitie ai windows-ul (ceva de genu 1. C:Windows - parca cam asa arata ) si nu iti mai cere parola. Faza cu repararea windows-ului e foarte buna in acest caz, fara sa pierzi fisiere importante, si apoi poti sa iti faci o imagine a partitie de windows cu Power Quest Drive Image ( asta il folosesc eu ), dar la fel cum au zis si cei de mai sus, poti folosi si Norton Ghost. Foloseste cu incredere Firefox sau Opera (asta manaca mai multe resurse ) pentru ca IE este varza la capitolul securitate si nu numai !!! Multa bafta !!!
__________________
Nu va infuriati pe incepatori! Toti am fost asa!
off.gif   Reply With Quote
Vechi 03/31/05, 21:39:04   #15
romy_05y

Member
 
romy_05y's Avatar
 
Data înregistrării: 03/30/05
Mesaje: 138
eeeee
daca nu iti merge doar IE nu-i mare problema poti repara windows-ul fara recovery console cu a 2-a optiune de pe cd-ul butabil de xp. ii dai reparare shi se rezolva problema. Cat despre datele din program files shi My Documents ele raman nu se intampla nimik cu ele
off.gif   Reply With Quote
Vechi 03/28/07, 03:08:27   #16
unic viorel

Junior Member
 
Data înregistrării: 03/28/07
Mesaje: 4
cum copii imaginea

Citat:
În prealabil postat de SRI Junior
In Recovery Console, daca nu ai parola de admin nu iti cere,adica nu trebuie sa dai enter pentru parola. nici nu iti apare chestia aia cu "Enter administrator password", pur si simplu te intreaba pe ce partitie ai windows-ul (ceva de genu 1. C:Windows - parca cam asa arata ) si nu iti mai cere parola. Faza cu repararea windows-ului e foarte buna in acest caz, fara sa pierzi fisiere importante, si apoi poti sa iti faci o imagine a partitie de windows cu Power Quest Drive Image ( asta il folosesc eu ), dar la fel cum au zis si cei de mai sus, poti folosi si Norton Ghost. Foloseste cu incredere Firefox sau Opera (asta manaca mai multe resurse ) pentru ca IE este varza la capitolul securitate si nu numai !!! Multa bafta !!!
te rog spunemi si mie cum copii acea imagine a partitiei cu windowsul instalat si cu programele pe care le folosim, ce facem mai intai, formatam?, dar de copiat cu o copii daca am formatat partitia?, te rom mai amanuntit pasii. scuze dar nu ma pre pricep.
off.gif   Reply With Quote
Vechi 03/28/07, 06:45:03   #17
Dashu

Member
 
Dashu's Avatar
 
Data înregistrării: 01/16/04
Mesaje: 494
Trimite un mesaj prin MSN pentru Dashu Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Dashu
Viorel vezi ca postul citat are fix 2 ani de cand a fost scris.

Nu inteleg ce anume vrei tu, ca altfel ti-as raspunde fara intrebari suplimentare. Te rog detaliaza problema care o ai, sunt sigur ca vei primi cel putin un raspuns.

Vrei sa faci o imagine a partitiei? Ai deja o imagine a partitiei, si nu stii cum s-o restaurezi? Oricum in nici una dintre operatii nu intervine formatat-ul.
__________________
(\(\
(>'.')
(~(")(")
off.gif   Reply With Quote
Vechi 03/31/07, 21:35:18   #18
unic viorel

Junior Member
 
Data înregistrării: 03/28/07
Mesaje: 4
Dashu, te salut si iti multumesc pentru ca vrei sa-mi raspunzi la problemele puse de mine.
Deci cam asa stau lucrurile: pe partitia C instalez windowsul, driverele si programele necesare. Iar acum vreau sa-i fac imagine la aceasta partitie ca rezerva pentru atunci cand windowsul va ceda de tot. Ce copii din paritia C ?, absolut totul, sau numai Windowsul? Deci fac imagine la partitia C sau la continutul partitiei C ? Partitia C e NTFS, cealalta partitie unde va fi salvata imaginea e FAT 32, are vreo problema ca sunt diferite? Trebuie formatata partitia C si apoi copiata imaginea? Cu ce o formatez? Programul care imi face imaginea partitiei C, el formateaza C de windowsul stricat, si tot el imi copie imaginea in partitia C? C va trebui sa fie curat, sau inainte de a copia imaginea acel program face formatare ? Oare ce program sa folosesc, care e oare mai bun? Stii sa-mi spui?
Iti multumesc mult de tot pentru ajutor, multa sanatate iti doresc. salut.
off.gif   Reply With Quote
Vechi 04/01/07, 19:22:14   #19
Thor1983

Member
 
Thor1983's Avatar
 
Data înregistrării: 05/27/03
Mesaje: 680
Norton Ghost este o aplicatie care face ce doresti tu. Nu l-am incercat, dar utilizatorii spun ca este util si au creat chiar si tutoriale de utilizare, cum este de exemplu acesta. Sau acesta, chiar facut de producator. Spor la citit!
__________________
"Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people." - Eleanor Roosevelt
off.gif   Reply With Quote
Vechi 04/02/07, 09:41:54   #20
Dashu

Member
 
Dashu's Avatar
 
Data înregistrării: 01/16/04
Mesaje: 494
Trimite un mesaj prin MSN pentru Dashu Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Dashu
Am sa pun diseara (sper sa nu uit) poze cu pasii care trebuiesc facuti pentru a face/restaura un back-up la o partitie cu Norton Ghost.
__________________
(\(\
(>'.')
(~(")(")
off.gif   Reply With Quote
Vechi 04/02/07, 16:22:58   #21
nicolin

Junior Member
 
Data înregistrării: 03/14/07
Mesaje: 24
DevanG, poti folosi Norton Ghost de la versiunea 9 in sus, deoarece acestea stiu si de NTFS.
Personal folosesc varianta crearii unui RecoveryDVD in genul celor cu care vin unele laptop-uri.
O varianta de a crea un RecoveryDVD o gasesti aici.
off.gif   Reply With Quote
Vechi 06/02/07, 00:48:27   #22
unic viorel

Junior Member
 
Data înregistrării: 03/28/07
Mesaje: 4
Salut,
am folosit si eu Norton Ghost v.12. Am instalat tot ce trebuie instalat, totul pe curat, adica partitie C formatata, apoi am pus cd-ul butabil cu Norton Ghost 12 in cd-rom, si am vrut sa fac o imagine a partitiei C. Nu am putut. De ce? Pentru ca de pe cd-ul butabil, programul Norton Ghost, face numai operatia de restaurare, si nu de imagine. Asta mi sa intamplat mie, oare am gresit eu pe undeva si nu stiu? A trebuit sa instalez Norton Ghost 12 pe hdd, in partitia C, sa fac apoi imaginea partitiei C, cu tot cu Norton Ghost instalat pe ea, salvand acea imagine pe o alta partitie. Inca nu am ajuns sa restaurez partitia C, ca deabia am instalat Windowsul, am dat uninstal la Norton Ghost 12, si astept sa mi se buseasca windowsul, pentru a pune acea imagine. Am gresit eu pe undeva, ce ziceti? Partitia C e NTFS.
Multumesc celor care au participat cu sfaturi. Va doresc numai bine si multa sanatate.
off.gif   Reply With Quote
Vechi 06/02/07, 10:48:05   #23
fishy

Senior Member
 
fishy's Avatar
 
Data înregistrării: 07/25/03
Mesaje: 1.706
Citat:
În prealabil postat de unic viorel
A trebuit sa instalez Norton Ghost 12 pe hdd, in partitia C, sa fac apoi imaginea partitiei C, cu tot cu Norton Ghost instalat pe ea, salvand acea imagine pe o alta partitie.
Ti-ai raspuns singur. Cum sa ruleze un program in windows daca nu este instalat? (excludem programele ce merg fara instalare) Pe cd ai kit-ul de Norton. E normal intii sa instalezi software-ul si apoi sa efectuezi operatiile dorite cu el.
__________________

Fiti relaxat si elastic, pliindu-va pe realitatea locului si momentului, binomul unditar-echipament armonizandu-se, completandu-se, corectandu-se. Si, mai ales, nu va propuneti sa prindeti toti pestii, "give fish a chance". Pestele dumneavoastra oricum nu vi-l ia nimeni.
off.gif   Reply With Quote
Vechi 06/02/07, 20:54:32   #24
ak2000

Member
 
ak2000's Avatar
 
Data înregistrării: 07/30/04
Mesaje: 1.023
Trimite un mesaj prin AIM pentru ak2000 Trimite un mesaj prin Yahoo pentru ak2000
Iso de la postul 8.
__________________
< 0766 361 362 (abonament) >< 0722 836 245 (abonament) > ak2000

Last edited by ak2000 : 06/02/07 at 21:01:00.
off.gif   Reply With Quote
Vechi 06/02/07, 21:14:52   #25
danix71

Networkin' Nut
 
Data înregistrării: 05/11/05
Mesaje: 1.582
[OT] @ak2000: Sa stii ca exista si www.transfer.ro (incercat personal cu succes cu fisiere de 200 MB!).
__________________
Nihil Sine Deo !
Ubi bene, ibi patria.
off.gif   Reply With Quote
Vechi 06/13/07, 09:09:14   #26
fishy

Senior Member
 
fishy's Avatar
 
Data înregistrării: 07/25/03
Mesaje: 1.706
Revin cu o problema de reparare a windows-ului

Ieri am instalat noua versiune de y!messenger (v. 8.1.0.410) si observ ca imi instaleaza tot felul de toolbar-uri etc. Zic OK. Astept sa termine instalarea dupa care ma duc in Add/Remove Programs si incep sa dezinstalez tot ce a bagat in plus y!messenger. Printre surplusuri se afla si Yahoo Messenger Browser. Imediat ce i-am dat Uninstall mi-au disparut si alte programe din lista Add/Remove Programs. Verific sa vad daca mi le-a dezinstalat. Programele functioneaza normal, doar ca nu imi mai sunt aratate in Add/Remove, nu le vad nici cu Windows Install Clean Up. Dar ele exista pe hdd instalate in c:/..../program files si functioneaza normal.
Am cautat pe net ceva care sa ma indrume dar nu prea am avut succes.
Partea de reparare a windows-ului cu sfc /scannow nu merge pentru ca mereu imi zice sa introduc o versiune corespunzatoare de windows (si am incercat diferite cd-uri boot-abile de windows).
Nici nu as vrea sa reinstalez windows-ul si zecile de programe+setarile aferente pentru ca ele functioneaza normal.
Atasez si o poza. Am acoperit anumite programe ca sa nu fiu acuzat ca folosesc soft fara licenta.
Attached Images
File Type: png untitled.PNG (83,9 KB, 325 views)
__________________

Fiti relaxat si elastic, pliindu-va pe realitatea locului si momentului, binomul unditar-echipament armonizandu-se, completandu-se, corectandu-se. Si, mai ales, nu va propuneti sa prindeti toti pestii, "give fish a chance". Pestele dumneavoastra oricum nu vi-l ia nimeni.

Last edited by fishy : 06/13/07 at 09:14:27.
off.gif   Reply With Quote
Vechi 06/13/07, 12:29:00   #27
walking^human

Member
 
walking^human's Avatar
 
Data înregistrării: 06/29/05
Mesaje: 825
Pai de ce nu i-ai dat custom install/advanced user de la inceput? Uita-te cu regcleaner daca le mai arata.
off.gif   Reply With Quote
Vechi 06/13/07, 13:04:20   #28
fishy

Senior Member
 
fishy's Avatar
 
Data înregistrării: 07/25/03
Mesaje: 1.706
Pentru ca, descarcind de pe yahoo.com, kitul era un executabil de vreo 300 kB prin care se conecta la server-ul yahoo si descarca restul fisierelor necesare pentru instalare. Mai bine luam un kit de pe softpedia si rezolvam mai usor.
Am sa ma uit si cu regcleaner cind ajung acasa.

Ciudat e ca ele nu sunt vazute, dar exista si ruleaza normal si bine.
__________________

Fiti relaxat si elastic, pliindu-va pe realitatea locului si momentului, binomul unditar-echipament armonizandu-se, completandu-se, corectandu-se. Si, mai ales, nu va propuneti sa prindeti toti pestii, "give fish a chance". Pestele dumneavoastra oricum nu vi-l ia nimeni.
off.gif   Reply With Quote
Vechi 06/13/07, 14:07:38   #29
walking^human

Member
 
walking^human's Avatar
 
Data înregistrării: 06/29/05
Mesaje: 825
Nu e ciudat, sunt doar scoase din meniul de uninstall, poti sa le scoti si cu regcleaner. Daca ti neaparat sa le vezi in lista aia da repair sau reinstall la programele care au disparut
off.gif   Reply With Quote
Vechi 06/13/07, 14:42:42   #30
fishy

Senior Member
 
fishy's Avatar
 
Data înregistrării: 07/25/03
Mesaje: 1.706
Am instalat regcleaner. La meniul "Uninstall" nu vede nimic. Am curatat registry, OCX (citeva mai vechi). Poti sa fii mai explicit in privinta "repararii" cu regcleaner?

L.E.: am gasit ceva
Citat:
SYMPTOMS
You may notice that all of the programs that are installed on your computer may not be displayed in the Add/Remove Programs tool.

Back to the top
CAUSE
This behavior occurs if a program's DisplayName or uninstall key name is longer than 63 characters.

Back to the top
RESOLUTION
WARNING: If you use Registry Editor incorrectly, you may cause serious problems that may require you to reinstall your operating system. Microsoft cannot guarantee that you can solve problems that result from using Registry Editor incorrectly. Use Registry Editor at your own risk.

To resolve this issue:
1. Click Start, click Run, type regedit, and then click OK.
2. Locate the following registry key:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Uninstall
3. Click the folder of the program that has more than 63 characters in the title, right-click DisplayName, and then click Modify.
4. In the Value data box, type a name with less than 63 characters, and then click OK.
5. If the program's uninstall key name is longer than 63 characters, shorten it also. For example, the following key name is too long:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Uninstall\
12345678901234567890123456789012345678901234567890 12345678901234
6. Quit Registry Editor.

Dar, eu in folderul HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Uninstall gasesc doar un String "(Default)" fara nici o valoare setata.
__________________

Fiti relaxat si elastic, pliindu-va pe realitatea locului si momentului, binomul unditar-echipament armonizandu-se, completandu-se, corectandu-se. Si, mai ales, nu va propuneti sa prindeti toti pestii, "give fish a chance". Pestele dumneavoastra oricum nu vi-l ia nimeni.

Last edited by fishy : 06/13/07 at 15:09:55. Motiv: Revin cu noutati
off.gif   Reply With Quote
Vechi 01/14/08, 00:26:49   #31
mr_ionutzz

Junior Member
 
Data înregistrării: 01/14/08
Mesaje: 4
salut, eu folosesc de ceva timp norton ghost 2003 si e super bun am scapat de multe ori de multe batai de cap avand in vedere ca mie imi i-a cam 4-6 ore sa reinstalez OS +drivere chipset video nu mai spun pentru telefon , bluetooth, programe era crunt cand trebuia sa reinstalez. deci cu norton e suuper
imaginea sau clona se poate reinstala direct din windows cu ghost, dar se mai intampla cateodata sa nu porneasca OS deloc, ce faci? mai stai juma de ora sa reinstalezi windows si ghost ca sa poti pune clona !! NU in program pe la utilities cred e o optiune sa faci o disketa de boot care in cazul in care se intampla sa nmu mai porneasca OS o bagi in floppy si ai acces la interfata din ghost care iti permite sa ajungi la clona de pe alta aprtitie sau sa poti folosi dvd-ul sau cd-urile pe care ai pus clona, da se poate sa o pui si pe mai multe cd-uri chiar daca imaginea are 5 G cand termina un cd o sa iti ceara pe urmatorul si tot asa. E SUUPER PAREREA MEA
O SA PUN NISTE IMAGINI CU PASII
Attached Images
File Type: jpg Picture1.jpg (80,9 KB, 335 views)
File Type: jpg Picture2.jpg (58,0 KB, 289 views)
File Type: jpg Picture3.jpg (41,2 KB, 234 views)
File Type: jpg Picture4.jpg (46,3 KB, 210 views)
File Type: jpg Picture6.jpg (68,0 KB, 219 views)
off.gif   Reply With Quote
Vechi 01/14/08, 00:31:08   #32
mr_ionutzz

Junior Member
 
Data înregistrării: 01/14/08
Mesaje: 4
Aceasta Este Varianta Pentru Creare Clona Urmareste Casutele Albastre Pentru Clic
Attached Images
File Type: jpg Picture8.jpg (44,8 KB, 176 views)
File Type: jpg Picture9.jpg (66,3 KB, 143 views)
File Type: jpg Picture10.jpg (60,1 KB, 162 views)
File Type: jpg Picture12.jpg (62,2 KB, 125 views)
File Type: jpg Picture14.jpg (70,9 KB, 125 views)
off.gif   Reply With Quote
Vechi 01/14/08, 00:35:20   #33
mr_ionutzz

Junior Member
 
Data înregistrării: 01/14/08
Mesaje: 4
Pentru Restore :
Attached Images
File Type: jpg Picture1.jpg (61,0 KB, 126 views)
File Type: jpg Picture2.jpg (69,1 KB, 116 views)
File Type: jpg Picture5.jpg (61,5 KB, 103 views)
File Type: jpg Picture6.jpg (54,7 KB, 104 views)
off.gif   Reply With Quote
Vechi 01/14/08, 00:40:57   #34
mr_ionutzz

Junior Member
 
Data înregistrării: 01/14/08
Mesaje: 4
Pentru A Crea O Disketa De Boot Pentru Ghost mr_ionutzz id-ul meu de mess pentru nelamuriri.
Dar ieri am comis-o si eu Am instalat pe pc-ul de la birou xp cu tot cu programe
si mi-a trecut mie prin cap sa fac niste tweak-uri , aveam eu cateva facute dar cand le-am facut desteptul de mine nu am exportat doar cheia ci toti registrii so l-am bulit de tot nu mai vad nici cd-rom nici retea nik am incercat cu F8 - the most recently config ..., cu restore nimik oare cu recovery ar merge macar registrii de la windows sa ii pun ca driverele le mia instalez inca o data nu e pb. poate ma ajuta cineva cu niste idei . Data viit o sa ma invat minte sa fac un back-ul la registri daca eram cu 5 sec mai destept poate nu se intampla asta
Attached Images
File Type: jpg W.jpg (116,7 KB, 120 views)

Last edited by mr_ionutzz : 01/14/08 at 00:48:08.
off.gif   Reply With Quote
Vechi 11/23/08, 18:08:48   #35
kafka

Junior Member
 
Data înregistrării: 11/23/08
Mesaje: 1
cum?

Ce pot sa fac ca nu se mai poate instala nimic .Imi spune DLL user32 not....
Daca se oboseste cineva sa-mi raspunda va rog sa-mi dea detalii exacte ca sunt cizma in in calculatoare
off.gif   Reply With Quote
Răspunde


Thread Tools  Caută in acest subiect 
Caută in acest subiect:

Căutare avansată
Moduri de afișare  Rate This Thread 
Rate This Thread:

Reguli de postare
Poți nu deschide subiecte noi
Poți nu răspunde la mesaje
Poți nu adăuga atașamente
Poți nu modifica mesajele tale

Codul vB este Pornit
emoticoanele sunt Pornit
Codul [IMG] este Pornit
Codul HTML este Oprit
Sări la...:


Preturi Casti


Ora este GMT +3. Ora este acum 21:37:52.


Rulează cu: vBulletin Version 3.0.0 Gamma
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.