|
|
|
|
|
#1 |
|
Doresc ajutor in achizitionarea unui sistem, care sa indeplineasca urmatoarele conditii:
- performant - silentios (cat mai silentios) - procesor INTEL - placa video - HDMI (aici daca se poate propuneri si pe nVidia si pe ATI) Multumesc frumos. ![]()
|
|
|
|
#2 |
|
Pai fara un buget maxim se pot propune de la avioane la Logan-uri.
![]()
|
|
|
|
#3 |
|
Asa este, aveti dreptate, am uitat sa mentionez.
3000 - 5000 RON Multumesc frumos.
|
|
|
|
#4 |
|
OK, inca ceva. Ce intelegi prin performant? Pentru jocuri sau vrei sa produci ceva cu el?
In buget intra si periferice (mouse, tastatura, monitor, boxe, casti, etc)?
|
|
|
|
#5 |
|
sistemul va fi si pentru ceva jocuri, insa in principal se doreste viteza in lucru cu aproape orice program si va fi folosit foarte mult pentru vizionat filme.
Aici se doreste si un tunner TV foarte bun pe care nu l-am mentionat, care sa stie HDTV si ce mai trebuie. La fel si placa video - iesiri de tot felul si sa se vada cristal (pe un proiector). Perifericile exista, poate doar o carcasa buna (antifonata) ![]() cam asta alesesem eu, dar ..., mai este de lucrat la fineturi : http://www.mediadot.ro/wishlist/7084/ Multumesc
It`s nice to be nice. Last edited by first : 01/27/10 at 16:48:15. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
OK, ti-am cheltuit toti banii si putin peste.
![]() Iaca. CPU - Quad core fara HT care oricum e inutil pentru ce ai tu nevoie. Heatsink - unul din cele mai performante iar quiet-ul ala din coada e destul de sugestiv. MB - OK, decenta sa fie, nu e cazul sa dai o poala de bani pentru ea. MEM - 4GB cit se poate de OK, latente/frecvente nu conteaza in daily use. HDD - 2 bucati. Ori faci un RAID0 ori le tii separat, unul pentru SO si unul pentru filme/torente/joace/etc. TV Tuner - aici sunt clei, am ales unu' care suna bine din specificatii VGA - probabil cel mai bun raport calitate/pret pentru o placa high-end. In idle consuma extrem de putin si trebuie sa fie silent. CASE - P183 e facuta pentru liniste. Tot ce trebuie sa faci e sa-i schimbi ventilatoarele cu cele 3 Scythe Slipstream 800 pe care ti le-am pus. PSU - am lasat-o la urma ca e domeniul meu. In clipa de fata e cea mai buna sursa din ce exista pe lumea asta. Fanless pina la 300W load, 80+ Gold si complet modulara. Ah, si e Seasonic. ![]() Daca zici ca ai carcasa poti baga banii din P183 si Slipstream intr-un SSD de 64GB pentru SO.
|
|
|
|
#7 |
|
Multumesc frumos.
O zi buna
|
|
![]() |
| Thread Tools | Caută in acest subiect |