|
|
|
|
|
#1 |
|
Recuperare DVD
Am un DVD cu fisiere VOB, Problema e ca o parte din el este defect cam 10 minute dar din cauza asta nu mai pot sa-l copiez pe alt dvd, si nici sa copiez fisierul respectiv, am incercat cu Active undelete, il recupereaza in starea care este dar nu mai pot sa-l folosesc din cauza ca fișierul inițial avea 1 gb. si recuperat 650 mb, si cu un program de editare video nu il accepta, am incercat nero vision 4, si ulead video studio 11, si im-i spune ca fisierul respectiv este corupt, cu ce program as putea face o editare video sa salvez dvd-ul, asa cum este.
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
O altă unitate optică nu reușește să-l citească? E zgâriat sau e scris prost?
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Am 2 unitati optice Plextor 810sa si un asus, asa la-m primit cu lipsuri de ardere de la TVR Mures, se vede cu ochiul liber, momentan incerc cu IsoBuster 2.5 ,dar se tot intrerupe curentul si trebuie sa o iau de la capat, dupa cite vad eu dureaza cam 2 zile, inca nu am reusit sa-l recuperez, are 4 fisiere vob si unul este cu o lipsa de vreo 10 minute
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Merge de 3 zile si am un procent de 85%, cam incet, noroc ca nu sa intrerupt curentul, inca
|
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | Caută in acest subiect |
| Moduri de afișare | Rate This Thread |
|
|