|
|
|
|
|
#1 |
![]() Junior Member Data înregistrării: 09/04/04
|
NU cumparati de la www.24pc.ro!!!citeste inauntru
NU cumparati de la http://www.24pc.ro/... sunt cel mai ordinar magazin online de pe internet.
Am comandat un Palit 2600 PRO PCI-X la ei pe site si mi-au trimis un jaf de Saphhire folosit si care mai e si pe AGP... deci ei nici makar nu au componente noi !!! Dupa cateva zile de amenintari la telefon am reusit sa-i fac sa mi-o schimbe... a sosit placa care am comandat-o in sfs si culmea nici asta nu e noua ... placa sigilata pwla ... probabil au scos-o dintr-un alt calculator... si ceva incredibil.... TOT EU AM PLATIT TRANSPORTU... de parca eu gresisem cu ceva... Concluzia: ROMANIA o tzara plina de culoare...!!! DECI NU CUMPARATI DE LA www.24pc.ro....nu merita nici makar sa va uitati pe site-ul lor... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Nu e nevoie de un topic identic in fiecare categorie. Te rog sa revii peste o saptamana daca vrei sa mai scrii pe-aici, dupa ce te calmezi.
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Deobicei asa se intampla cand iei de la magazine "no-name" autohtone. Mergi pe itdirect, intend, pcgarage, shopit, best computers, pc-coolers, emag (nu neaparat in aceasta ordine), am cumparat de la fiecare si a fost ok.
|
|
|
|
#4 |
![]() Member Data înregistrării: 12/08/06
|
Citat:
În prealabil postat de walking^human
Deobicei asa se intampla cand iei de la magazine "no-name" autohtone. Mergi pe itdirect, intend, pcgarage, shopit, best computers, pc-coolers, emag (nu neaparat in aceasta ordine), am cumparat de la fiecare si a fost ok.
|
|
|
#5 |
![]() Junior Member Data înregistrării: 01/22/09
|
Eu a cumparat de la 24pc un iphone 2g in vara.A fost ok ca pret plus ca au sediul foarte aproape de zona in care stau.Numai ca prin decembrie inainte de Craciun n-a mai mers butonul Home si l-am dus in service la ei, fiind in garantie.Acum astia nu mai raspund la telefoan, site-ul vad ca a fost sters...am fost la ei la sediu e inchis..gen am ramas fara telefon. Solutii? Ce as putea sa fac?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Opc
Daca ai factura si chitanta, mergi la OPC!
|
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | Caută in acest subiect |
| Moduri de afișare | Rate This Thread |
|
|